Μ. Χατζηγιαννάκης: Η αλλοπρόσαλλη πολιτική της ΝΔ θέτει σε κίνδυνο τη συλλογική επιτυχία στη διαχείριση της πανδημίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η αλλοπρόσαλλη πολιτική της ΝΔ θέτει σε κίνδυνο τη συλλογική επιτυχία στη διαχείριση της πανδημίας

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας έχουν προκαλέσει σύγχυση στην κοινωνία, με αποτέλεσμα η προσπάθεια όλης της προηγούμενης περιόδου να κινδυνεύει να πάει χαμένη, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Newsroom” ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Προσέθεσε πως τον τελευταίο καιρό γινόμαστε δυστυχώς μάρτυρες της προσπάθειας των κυβερνητικών στελεχών να επιρρίψουν τις ευθύνες για την έξαρση του αριθμού των κρουσμάτων στους πολίτες, ισχυρισμός όμως που είναι άδικος όσο και αναληθής για τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. 

Όπως εξήγησε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, η συλλογική επιτυχία στην αντιμετώπιση της Covid-19 την πρώτη περίοδο οφείλεται στο γεγονός πως η κυβέρνηση ακολούθησε με αποφασιστικότητα τις συστάσεις των ειδικών της υγείας. Αντίθετα, μετά τη λήξη της καραντίνας παρατηρείται ένα αλαλούμ στις κυβερνητικές ενέργειες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα όσα συνέβησαν με την απόφαση να αυξηθεί ο αριθμός των επιβατών στα πλοία, τη στιγμή που, μόλις τρεις ημέρες πριν, ο ίδιος ο υπουργός Τουρισμού απέρριπτε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς, σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος, η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων ήταν αντίθετη με την κίνηση αυτή. 

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages