Πέτσινες επιχορηγήσεις... - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πέτσινες επιχορηγήσεις...

Με καθυστέρηση ενός μήνα (γιατί άραγε;) κι ενώ το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει την περιβόητη λίστα. Και όλοι καταλάβαμε γιατί το απέφευγε: Με όχημα την καμπάνια της πανδημίας προσπάθησε, και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε, να ποδηγετήσει την ενημέρωση στη χώρα. Γι αυτό εκτός από οικονομικό σκάνδαλο είναι κυρίως ζήτημα δημοκρατίας. Η μερίδα του λέοντος από τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου πήγε σε παραταξιακά μέσα, και κολλητούς. Ακόμη και σε ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν στο μητρώο ακόμη κ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς π έκλεισαν το 2017! Χωρίς κριτήρια χωρίς αιδώ...Για να μην πω ότι μπορούσε να ζητήσει για λόγους δημοσίου συμφέροντος να μπει μια διαφήμιση δωρεάν. Όλοι θα το έκαναν πιστεύω.
Σκεφτείτε ποιοι λιβανίζουν και γλύφουν περισσότερο όλη μέρα την κυβέρνηση: τώρα ανοίξτε τη λίστα και..τι σύμπτωση! bingo! Θα τους δείτε στις ψηλότερες θέσεις είσπραξης! Τώρα που ξέρετε περάστε από τριπλό κόσκινο όσους είναι ψηλά στη λίστα και σας «ενημερώνουν». Γιατί φυσικά υπάρχουν έντιμα μέσα και μέσα επαρχίας που απλά μπήκαν για ξεκάρφωμα.
Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα θυμόμαστε τον κ. Πέτσα, από σήμερα όμως το όνομα του είναι συνώνυμο της αδιαφάνειας. Σκληρό γι αυτόν, αν σκεφτείς ότι εντολές εκτελούσε...
Συμεών Κεδίκογλου

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages