Α.Ο. Αυλίδας - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 3 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ο. Αυλίδας - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 3

ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ  Κ 14 , ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ 12
Νίκη για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ  Αυλίδας με σκορ 3-0. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό και πολύ γρήγορα στο 5΄ ο Καλέντζης με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε  το 0-1.
Το γκολ αυτό  έδωσε στους παίκτες της ΑΕΛ  την δυνατότητα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουν και άλλες φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Καλέντζη  και Παπαγεωργίου χωρίς όμως να το καταφέρνουν, αλλά ταυτόχρονα δεν έδωσαν και την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μικράκης στο 53΄ έκανε με ωραία προσπάθεια το 0-2 και το γκολ αυτό εδιώξε το άγχος από την ομάδα η οποία συνέχιζε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και  να σημειώνει και  τρίτο γκολ με τον Μικράκη στο 85΄, αν και μέχρι αυτό το σημείο του αγώνα θα μπορούσαν οι  Καλέντζης Παπαγεωργίου και Μικράκης  να είχαν  σημειώσει πιο γρήγορα το τρίτο τέρμα. Η νίκη αυτή βελτίωσε  την βαθμολογική θέση της ομάδας μας και έδωσε την δυνατότητα σε όλους ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια αποτελέσματα.
Καλή διαιτησία τον κ.κ.  Ντούρα, Ντόβολη και Παπαθανασίου.
Α.Ε.Λ.
Καρύμπας, Ματσούκας, Ndoj, Κόλλιας, Μαίσογλου (83΄Νάνος), Ντούρμας, Καλέντζης, Λαμπρόπουλος (78΄Κουλοχέρης), Ρωμανός (85΄ Μπαρίτας), Μικράκης , Παπαγεωργίου (70΄Αθανασίου).
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Νηλέα Νεοχωρίου   την Κυριακή 19/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Νίκη και για την ομάδα Κ 14 απέναντι στην Αθλ. Ακαδ.  Ερέτριας με 2-1.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ηλιόπουλος και Αρτσίτας   και για την γηπεδούχο ομάδα ο Μήτρου.
Για το πρωτάθλημα Κ 12 οι δύο ομάδες μας είχαν  μία νίκη και μία ήττα.
Νίκη απέναντι στον ΑΟ  Ηρακλής Ψαχνών 3-2 με γκολ για την ομάδα μας Παπαγεωργίου (2) και Τόγιας,  και για την ομάδα των Ψαχνών o Toci και  ο Αλαφάκης .
Ήττα για την ομάδα μας από την ΑΟΝ Αρτάκης με 4-0 με γκολ των Τζαφέρο, Μπίστα και Αδαμόπουλου (2).


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages