Έναρξη λειτουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής - αγιασμός - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έναρξη λειτουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής - αγιασμός

Μετά τις απαραίτητες εργασίες βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και συντήρησης του εξοπλισμού, ξεκινά η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Εφέτος το πάρκο λειτουργεί για 6η σχολική περίοδο, που το καθιστά πρωτοπόρο πανελλαδικά. Μέχρι σήμερα το έχουν επισκεφθεί πάνω από 12500 μαθητές, επιπλέον των παιδιών των νηπιαγωγείων, καθώς και παιδιών από όμορους Δήμους,, εφόσον το πρόγραμμα το επιτρέπει.
Σκοπός μας και για εφέτος, είναι η  εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων σχολείων, τόσο από τη Χαλκίδα, όσο και από την ευρύτερη περιοχή του Ν. Εύβοιας.
ΑΓΙΑΣΜΟΣ Π.Κ.Α.
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι η τελετή του Αγιασμού, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ …
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής λειτουργεί με έμπειρο εκπαιδευτή και άρτια εξοπλισμένο (σήματα, ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, ποδήλατα), σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στο Πάρκο Λαού (έναντι του Κολυμβητηρίου).
Στόχος της λειτουργίας του ΠΚΑ είναι η ενημέρωση των παιδιών για τους κινδύνους χρήσης του οδικού δικτύου και της εκπαίδευσής τους στους κανόνες οδικής συμπεριφοράς

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages