Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επιλλέκτων Κολυμβητών /τριων 2019 - 2020 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επιλλέκτων Κολυμβητών /τριων 2019 - 2020

Κύριε Πρόεδρε, Η ΚΟΕ σας ενημερώνει για τα κατωτέρω, και αναμένει την συμμετοχή και τις απαντήσεις σας στα θέματα που σας αφορούν.
1. Γνωστοποιεί τους κολυμβητές-τριες που συμμετέχουν στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ αυτό των ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ κολυμβητών-τριων 12-15 ΕΤΩΝ, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, και τα κριτήρια επιλογής των εν λόγω κολυμβητών-τριων.
2. Γ νωστοποιεί τις Προεθνικές ομάδες Κολύμβησης Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με τα αντίστοιχα όρια επιλογής.
3. Γ νωστοποιεί τους κολυμβητές-τριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «SPORS EXCELLENCE» και ιδιαίτερα τα
4 επίπεδα αθλητών, δηλ. Level 4, Level 3, Level 2, Level 1 για την Αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Ιδιαίτερα για το πρόγραμμα «Sports Excellence»,σας ενημερώνουμε ότι η ΚΟΕ έχει συνάψει συμφωνητικό συνεργασίας με την «Αναγέννηση και Πρόοδος» (Α&Π) με σκοπό την επιστημονική και διαχρονική υποστήριξη νεαρών και ταλαντούχων αθλητών μέσω του προγράμματος «Sports Excellence» (SE), υπό την επιστημονική επίβλεψη της A Ορθοπαιδικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στην εξέλιξη αυτής της συνεργασίας πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές επιστημονικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου δραστηριότητες, που απευθύνονταν προς κολυμβητές- τριες, προπονητές, γονείς και παράγοντες καθόλα ωφέλιμες και με στόχο να ενισχυθεί ο υποστηρικτικός μηχανισμός που πρέπει να υφίσταται στην προσπάθεια που καταβάλουν οι κολυμβητές-τριες. Οι παρεμβάσεις αυτές του S.E ήταν διαβαθμισμένες σύμφωνα με τα διαφορετικά επίπεδα των level και τους Επίλεκτους, και η προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν να καλύπτει όλη την Επικράτεια σύμφωνα με τις οικονομικές και οργανωτικές δυνατότητες που μαςπαρείχε το S.E κάτι που πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό.
Αναπτυξιακο Επιλεκτων 2019 ... by Vagelis Moutoupas on Scribd

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages