Stereabasket Awards 2019 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Το Stereabasket.gr διοργανώνει για μία ακόμη φορά την εκδήλωση  «Stereabasket Awards 2019» που θα γίνει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, Λεωφόρος Χαϊνά 93, Χαλκίδα.

Το Stereabasket.gr είναι ένας ιστότοπος που από το 2015 καλύπτει όλο το μπασκετικό φάσμα στους 5 νομούς της Περιφέρειας (Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ευρυτανία).

Η εκδήλωση αφορά την βράβευση αθλητών  της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς των τοπικών πρωταθλημάτων, αλλά και την τιμητική βράβευση προσωπικοτήτων του αθλήματος που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Τη φετινή εκδήλωση, θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, σύσσωμη η Εθνική Ελλάδας Γυναικών Κωφών που κατέκτησε πρόσφατα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πολωνία, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Κώστας Τσαρτσαρής που έχει κατακτήσει 4 Ευρωπαϊκά κύπελλα με Εθνική Ελλάδας και Παναθηναϊκό, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου που είναι ο μόνος Έλληνας παίκτης που έχει πάρει το Triple Crown (Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ευρωπαϊκό) με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ θα υπάρξει τιμητική βράβευση για τις ομάδες της Χαλκίδας και της Θήβας που έφεραν πρώτες το μπάσκετ στην Περιφέρεια μας!

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για μια εκδήλωση με διαχρονική την παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων, όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Ιωαννίδης, Αντώνης Φώτσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος κ.α.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages