Προβολή ταινίας "J.A.C.E. Άλλος ένας μπερδεμένος ελέφαντας" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Προβολή ταινίας "J.A.C.E. Άλλος ένας μπερδεμένος ελέφαντας"

Σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον ΟΛΝΕ και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και στο πλαίσιο των Παράλληλων Δράσεων, σας προσκαλεί στο Μέγαρο Περιφερειακής Ενότητας, στις 8.30 το βράδυ, για να παρακολουθήσετε την εκπληκτική ταινία  "J.A.C.E.  Άλλος ένας μπερδεμένος ελέφαντας", σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη, μετά το "BLACKOUT" και πραγματεύεται τον αγώνα επιβίωσης του κεντρικού ήρωα, που κάτω από τραγικές συνθήκες μένει ορφανός στα επτά του χρόνια και  "ως άλλος Όλιβερ Τουίστ", έρχεται αντιμέτωπος με "έναν κόσμο που καταρρέει και τον συμπαρασύρει ανελέητα".

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι:
Στεφάνια Γουλιώτη, Alban UKAJ,
Kόρα Καρβούνη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μηνάς Χατζησάββας και τραγουδά η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η ταινία διαρκεί 142 λεπτά και έχει αποσπάσει 11 διεθνή βραβεία!
Μετά το τέλος της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της, κ. Μενέλαο Καραμαγγιώλη, που μας τιμά με την παρουσία του.
Η προβολή της είχε προγραμματιστεί να γίνει στο κιν/θέατρο Rex, αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών προβλέψεων, το Θέατρο Χαλκίδας προχώρησε σε αλλαγή του σημείου προβολής.
Σας περιμένουμε για να απολαύσετε μια ακόμη βραδιά πολιτισμού, μέσα από μια πολυβραβευμένη διεθνώς ταινία και την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τον δημιουργό της!

Για το Θέατρο Χαλκίδας


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages