Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς, Eτήσια εκδήλωση των τμημάτων γυμναστικής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς, Eτήσια εκδήλωση των τμημάτων γυμναστικής

Ο Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς, συνεχίζοντας την 45η περίοδο της αθλητικής του δράσης, για μία ακόμη χρονιά, πραγματοποίησε, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, την ετήσια εκδήλωση των τμημάτων γυμναστικής.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, το οποίο αποδείχθηκε μικρό για την φιλοξενία των φίλων του Ομίλου.
Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, γι’ αυτό φρόντισαν τα τριακόσια και πλέον παιδιά που παρουσίασαν τα προγράμματά τους, με την καθοδήγηση των προπονητριών τους.
Η ποικιλία χρωμάτων των εμφανίσεων, σε συνδυασμό με την επιλεγμένη μουσική, αλλά κυρίως η άψογη εκτέλεση όλων των προγραμμάτων, ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος, ευχαρίστησε κατ’  αρχάς τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τους φορείς και τους χορηγούς που συμβάλουν κάθε φορά στην υλοποίηση των στόχων του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
Τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο

Φωτογραφίες ΕΔΩ

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages