Ζωή Λιβανίου: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον λαό της Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ζωή Λιβανίου: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον λαό της Εύβοιας

Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες.
Στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός εξέλεξε κυβέρνηση και αντιπροσώπους στην Βουλή των Ελλήνων. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους επέλεξαν εμένα να τους εκπροσωπήσω μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Ανήκοντας όλη μου τη ζωή στην αριστερά, πριν , κατά τη διάρκεια και μετά την κοινοβουλευτική μου θητεία εξακολουθώ να θεωρώ υπέρτατη αξία τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του. Θα συνεχίσω λοιπόν να βρίσκομαι στη θέση που πάντα ήμουν, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση ανθρώπινων, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και κεκτημένων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι εμείς δώσαμε έναν αγώνα για να βγει η χώρα από την κρίση, να υποστηριχθούν οι πιο αδύναμοι και να αλλάξει η κατεύθυνση τόσο της χώρας μας όσο και της Ευρώπης. Να φύγουμε από τους δογματισμούς της λιτότητας και του φιλελευθερισμού και να θεμελιώσουμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους.
Οι εκλογές ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ δεσπόζουσα δύναμη του προοδευτικού χώρου, αναθέτοντας του την ευθύνη να ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση προασπίζοντας τα συμφέροντα εκείνων των κοινωνικών ομάδων που συνήθως πλήττονται κατά την άσκηση συντηρητικών και φιλελεύθερων πολιτικών διακυβέρνησης.
Η εμπιστοσύνη του 31,6 του εκλογικού σώματος είναι μερική δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ταυτόχρονα ένα μήνυμα να αντιληφθούμε καλύτερα τα λάθη που έγιναν, τις ενέργειες που ο ελληνικός λαός περίμενε και δεν έγιναν. Είναι τέλος σαφές ότι μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού προσβλέπει στο δικό μας χώρο για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης και την κατάθεση μιας πραγματικά προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.
Σε ότι με αφορά προσωπικά, αφού ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους όσους με επέλεξαν ως εκπρόσωπό τους, δηλώνω ότι θα είμαι καθημερινά παρούσα στην κοινωνία, τον πολιτισμό, στην προάσπιση των κοινωνικών μας δικαιωμάτων και βέβαια στην διεκδίκηση του δικαιώματός μας ως Νομός Εύβοιας να έχουμε ίσο μερίδιο στην ανάπτυξη, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην παιδεία, στην υγεία, στις δομές του κοινωνικού κράτους.
Έχουμε πολλά να προστατέψουμε, έχουμε πολλά να χάσουμε αν δεν είμαστε όλοι καθημερινά ενεργοί πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας πεποιθήσεις.
Σας ευχαριστώ

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages