Ο Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς στο το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς στο το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 φιλοξενήθηκαν το 3ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING, το OLYMPUS CHEER και DANCE INTERNATIONAL OPEN 2019, από τη νεοσύστατη Ομοσπονδία cheerleading.
Ο Όμιλός μας, σ’ αυτούς τους αγώνες όπου συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας cheerleading, συμμετείχε με πολυπληθέστατη ομάδα, με προπονήτριες τις Μαργαρίτα Λάμπρου και Πολίνα Παπαχρήστου.
Με τα χρώματα του Ομίλου μας αγωνίστηκαν τα παρακάτω αθλητικά μας μέλη :
Αργυρίου Ιωάννα, Βάγγου Σπυριδούλα, Γεωργίου Μαρία, Γεωργίου Βαρβάρα, Γεωργίου Αριστομένης, Δημητρίου Ζαχαρένια, Καπαρού Γαρυφαλλιά, Κονδούλη Αθανασία, Κομματά Παρασκευή, Καλλιαντάση Ηλιάνα, Κομπότη Ελένη, Κιούση Βασιλική, Λούλου Νικολέτα-Ρουμπίνη, Μαρλάση Ασημίνα, Μπεϊνά Ιωάννα, Μακρή Μαρία, Μπελεσάκου Μαρία, Μπράλιου Αικατερίνη-Άννα, Πέτσα Ελένη, Παπασπύρου Ουρανία, Παπαχρήστου Ελένη, Παπαχαραλάμπους Μαρία, Πελώνη Μαρία, Πετρίδου Υακίνθη, Σύρου Άννα, Σύρου Βενετία, Σίμπια Στέλλα, Τζαβάρα Αγγελική, Σπανού Άρτεμις, Σπάρου Μυρτώ, Σωληναραίου Δήμητρα, Σταμπολή Μαρία, Σανιδά Κων/να, Ταμπάκη Κων/να, Zylyftari Nefeli, Zylyftari Sajda-Κατερίνα
Ο ΑΚΟΛ, σ’ αυτούς τους αγώνες είχε αρκετές διακρίσεις, αποσπώντας ακόμη και πολλές θέσεις στην πρώτη τριάδα. Αναλυτικά οι επιτυχίες ήταν :
Στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING
•    Cheerleading Coed Junior Team AKOL EAGLES, 1η  θέση
•    Cheerleading All Girls Junior B Team AKOL CATS, 2η θέση
•    Cheerleading All Girls Junior A TEAM AKOL PINK CATS, 3η θέση
•    Freestyle Pom Junior A TEAM AKOL CATS, 6η θέση

Στο Olympus Cheer & Dance International Open 2019, προέκυψαν οι παρακάτω ομαδικές και ατομικές  διακρίσεις :
•    Cheerleading Coed Junior Team AKOL EAGLES, 1η θέση
•    Croup Stunt All Girls Junior Team AKOL EAGLES, 3η θέση
•    Group Stunt All Girls Senior Team AKOL EAGLES, 3η θέση
•    Duo Cheerleading Senior, Σύρου Βενετία & Λούλου Νικολέτα-Ρουμπίνη 1η θέση
•    Solo Cheerleading Senior, Σύρου Βενετία, 1η θέση
•    Junior Duo Cheerleading, Μαρλάση Ασημίνα & Γεωργίου Μαρία, 2η θέση
•    Duo Cheerleading Junior A, Καλλιαντάση Ηλιάνα & Πετρίδου Υακίνθη, 2η θέση
•    Duo Cheerleading Junior B, Μπράλιου Αικατερίνη-Άννα & Μπεϊνά Ιωάννα, 2η θέση
•    Solo Cheerleading Junior B, Σύρου Άννα 4η θέση
•    Solo Cheerleading Junior B,  Ταμπάκη Κων/να, 8η θέση
•    Solo Cheerleading Junior B, Κομματά Παρασκευή, 9η θέση

Οι διακρίσεις των αθλητριών μας οφείλουμε να τονίσουμε ότι προέκυψαν μεταξύ τριακοσίων και πλέον προγραμμάτων.
Για την εμφάνιση όλων των παιδιών και για τις διακρίσεις τους το Διοικητικό μας Συμβούλιο νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους συντελεστές των επιτυχιών και κυρίως τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους εντάσσοντάς τα στις δραστηριότητες του Ομίλου μας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την διεξαγωγή των αγώνων γιορτάστηκε και η Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα, με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εκπροσώπων της Εθνικής Ολυμπιακής Αντιπροσωπείας. Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, μεταξύ άλλων τίμησε για την πολύχρονη δράση του σε αθλητικές δραστηριότητες τον πρώην Πρόεδρο του Ομίλου μας τον κ. Χάρη Αναστασίου.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος και ο υποστηρικτής και φίλος της Ομοσπονδίας Cheerleading ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης.
Να σημειώσουμε επίσης ότι το 2028 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, θα γίνουν για πρώτη φορά και αγώνες Cheerleading. Επίσης το Olympus Open εντάσσεται στην κατηγορία Cheer League της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Cheerleading, από όπου οι συμμετέχοντες θα βαθμολογούνται προκειμένου να μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών και ομάδων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο
*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages