Σίμος Κεδίκογλου: Οι πολίτες εμπιστεύονται τη ΝΔ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σίμος Κεδίκογλου: Οι πολίτες εμπιστεύονται τη ΝΔ

Συνεχίζει ο Σίμος Κεδίκογλου τις επαφές με πολίτες και σήμερα επισκέφθηκε την περιοχή του Βασιλικού, εντείνοντας την προσπάθεια να πείσουν κάθε ψηφοφόρο ακόμα και τους πιο δύσπιστους και τους αμφιταλαντευόμενους να εμπιστευτούν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το μήνυμα που στέλνει ο  Σίμος Κεδίκογλου  είναι ότι μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να προχωρήσουν μπροστά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας.
Ο Σίμος Κεδίκογλου δέχεται τα θετικά των συμπολιτών του, τους οποίους και  ενημερώνει για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι η λέξη κλειδί για να επιτευχθεί ο στόχος της οικονομικής ανάπτυξης  είναι η εξωστρέφεια και η προσέλκυση επενδύσεων.
Έχοντας επισκεφθεί αρκετές φορές όλη την Εύβοια γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε πολίτης, ο αγρότης, ο κτηνοτρόφος, ο ελεύθερος επαγγελματίας, οι οποίοι πλέον δεν αντέχουν άλλους φόρους. Οι προτάσεις τους, άλλωστε, έχουν ενσωματωθεί ως ένα βαθμό και στο πρόγραμμα της ΝΔ και αντιλαμβάνονται, ότι η μόνη επιλογή που έχουν είναι να στηρίξουν μία ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση με συγκεκριμένο σχέδιο,  για να κερδίσουμε όσα χάσαμε τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages