Γιώργος Ζαγκανάς: Η δικής σας επιλογή γιατί τώρα ξέρετε !!!! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γιώργος Ζαγκανάς: Η δικής σας επιλογή γιατί τώρα ξέρετε !!!!

Εάν πιστεύετε ότι ο Γιώργος Ζαγκανάς είναι ίδιος με του προηγούμενους που υπηρέτησαν την θέση ευθύνης τους και τον αθλητισμό τότε μην τον ψηφίσετε. !!!!!

 Εάν Κάνετε μία βόλτα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λαμιέων και γενικότερα τους χώρους ευθύνης του Γιώργου Ζαγκανά ως αντιδημάρχος και δεν τα αναγνωρίσετε τότε αξίζει να θυμηθείτε το όνομά του την ημέρα των εκλογών.!!!!!!


Δείτε ΕΔΩ 

Γιώργος Ζαγκανάς (Γυμανστής - Προπονητής) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρόταση Ευθύνης » και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη  




Εν οψει των προσεχων αυτοδιοικητικων εκλογων εχω την χαρα και την τιμη να ειμαι εκ νεου υποψηφιος στο πλευρό του Δημαρχου Νικου Σταυρογιαννη με τον συνδυασμό Πρόταση Ευθύνης

Συμπληρωνοντας πεντε χρονια σκληρης και συστηματικης δουλειας με επικεντρο των δημοτων και τα προβληματα του πετυχαμε πολλα και δρομολογησαμε αρκετα.

Με αγαπη και καθημερινη δουλεια εργαστηκα ως εντεταλμενος δημοτικος συμβουλος για τον αθλητισμο και ως Αντιδημαρχος Λαικων αγορων,επιχειρηματικοτητας,τουρισμου.

Θελω μεσα απο την καρδια μου να ευχαριστησω ολους οσους με εμπιστευτηκαν με στηριξαν ολα αυτα τα χρονια. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.




*************************************************************************








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages