Βασίλης Καθαροσπόρης: Στους δρόμους της Χαλκίδας μοιράζοντας ερωτηματολόγια διαβούλευσης ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Βασίλης Καθαροσπόρης: Στους δρόμους της Χαλκίδας μοιράζοντας ερωτηματολόγια διαβούλευσης ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος

Στο κέντρο της Χαλκίδας και ειδικότερα στην Πλατεία Αθανάτων, στην Κώτσου, στην Πλατεία Δικαστηρίων και στην περιοχή της Παλαιάς Αγοράς  πραγματοποίησε περιοδεία το πρωί της Παρασκευής ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης  συνοδευόμενος από την κόρη του Γιάννα και υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματος, χώρους εστίασης και  τους κεντρικούς δρόμους μοιράζοντας ερωτηματολόγια και ανοίγοντας διάλογο με τους πολίτες.

Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζοντας να λειτουργεί κινηματικά  καλεί τους τους δημότες να εκφράσουν τη γνώμη τους  για τα «μεγάλα» και τα «μικρά» έργα, που επιθυμούν να γίνουν   στον τόπο τους  και να λάβουν οι ίδιοι τις αποφάσεις για το μέλλον τους και για την πόλη που τους αξίζει. Με βασικό σύνθημα « Έχουμε το Όραμα, Θέλουμε τη Συμμετοχή Σας» ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του τολμά να ακούσει και να συστρατευτεί με τη γνώμη των πραγματικών ενοίκων του Δημαρχείου, των πολιτών και πραγματοποιεί για πρώτη φορά στη Χαλκίδα επί της ουσίας δημόσια διαβούλευση.

Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν περιοδείες σε όλες τις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων. Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να συμπληρώσουν το  σχετικό ερωτηματολόγιο και ηλεκτρονικά.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ





*************************************************************************







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages