Εντυπωσιακή εμφάνιση του Κολυμβητικού Όμιίλου Καρπενησίου στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Κολυμβητικού Όμιίλου Καρπενησίου στην Χαλκίδα

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου το Σάββατο 18 Μαίου στην Χαλκίδα στην 1η ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών της περιφέρειας ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας. Συγκεκριμένα ο «ιστορικός» Κ.Ο.Κ. συμμετείχε στην πρωτεύουσα της Εύβοιας με 16 αθλητές αγωνιστικής και προαγωνιστικής, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, Βαγγέλη Λελούδη, συγκεντρώνοντας για άλλη μια φορά πολλά βλέμματα.
Συγκεκριμένα, η αγωνιστική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών του Ιουλίου, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παρά τον μεγάλο φόρτο προπόνησης κατέγραψαν πολύ καλές επιδόσεις, κάνοντας πολλά ατομικά ρεκόρ. Έπιασαν 9 ακόμη όρια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, φτάνοντας συνολικά τα 29, ενώ κατέκτησαν 1 πρώτη, 3 δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις σε OPEN κατηγορία.
Οι μικροί αθλητές της προαγωνιστικής έδειξαν ακόμη μια φορά την ανοδική τους πορεία, καταγράφοντας όπου αγωνίστηκαν ατομικά ρεκόρ, ενώ για ακόμη μια φορά συμμετείχαν σε πληθώρα αγωνισμάτων, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου στοχεύει στην αγωνιστική τους ετοιμότητα στις αγωνιστικές κατηγορίες.



*************************************************************************








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages