Βασίλης Καθαροσπορης: Επίσκεψη στο Γηροκομείο Χαλκίδας - " Όσο υπάρχουν συμπολίτες μας που ζητούν να μην τους ξεχάσουμε έχουμε πολύ δουλειά να καταβάλουμε " - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Βασίλης Καθαροσπορης: Επίσκεψη στο Γηροκομείο Χαλκίδας - " Όσο υπάρχουν συμπολίτες μας που ζητούν να μην τους ξεχάσουμε έχουμε πολύ δουλειά να καταβάλουμε "

Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας " Όσιος Ιωάννης Ρώσος" πραγματοποίησε το πρωί της Μ. Τρίτης ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης και υποψήφιοι του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά η υπεύθυνη της δομής κ. Ελένη Σαλταγιάννη και το προσωπικό υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τον Βασίλη Καθαροσπόρη και την ομάδα του και τους ξενάγησαν στους  χώρους του Γηροκομείο. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης μίλησε προσωπικά με τους φιλοξενούμενους της δομής και αντάλλαξαν ευχές εν όψει της Αναστάσεως του Κυρίου. Η κα Σταθηγιάννη μεταφέροντας τα λόγια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου ανέφερε χαρακτηριστικά, πως στο Γηροκομείο Χαλκίδας φιλοξενούνται οι "παλαίμαχοι της ζωής", οι οποίοι είναι σαν μικρά παιδιά. " Το Εκκλησιαστικό Νοσοκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας είναι ένα μεγάλο σπίτι με πολλά μικρά παιδιά που αξίζουν την αγάπη μας και την προσοχή μας" τόνισε με τη σειρά του το προσωπικό.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης στάθηκε  στα λόγια των φιλοξενούμενων, που ζήτησαν από την ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ να μην τους ξεχάσουν. "Όσο υπάρχουν συμπολίτες μας, που χαίρονται επειδή κάνουμε το αυτονόητο, τους επισκεπτόμαστε και μας ζητούν να μην τους ξεχάσουμε έχουμε πολύ δουλειά να καταβάλουμε"  επισήμανε ο επικεφαλής του κινήματος.


*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages