Ζωή Λιβανίου: «Η Εύβοια δεν είναι πια στο περιθώριο» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ζωή Λιβανίου: «Η Εύβοια δεν είναι πια στο περιθώριο»

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ο Δήμος Χαλκιδέων χρηματοδοτείται με 2.300.000€ για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού αθλητικού κέντρου Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης». Ταυτόχρονα ο Δήμος Σκύρου χρηματοδοτείται 693.000€  για την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου του νησιού. Τέλος ο Δήμος Καρύστου χρηματοδοτείται με 1.133.911,80€ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Παναγιώτης Μώρος». Οι χρηματοδοτήσεις αυτές πέραν των άλλων θετικών αποτελεσμάτων που θα φέρουν κέρδη και στην τοπική κοινωνία KAI σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από το λειτουργικό κόστος των συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Την ίδια ημέρα σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών, αποφασίστηκε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των Δήμων Χαλκιδέων και Ιστιαίας Αιδηψού με 300.000 € στον κάθε Δήμο για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πλημμύρες. Συνολικά, περισσότερα από 4.700.000€ διατίθενται στο νομό Εύβοιας μέσα σε μια ημέρα.
Με αφορμή τις θετικές αυτές ειδήσεις η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, δήλωσε: «Η Εύβοια συστηματικά χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για κάθε διαχρονική ή έκτακτη ανάγκη. Μετά από δεκαετίες και παρά την οικονομική στενότητα του κράτους βλέπουμε το νομό μας να μην βρίσκεται στη σκιά της ανάπτυξης, αλλά να μετέχει ισότιμα στην αξιοποίηση των δημοσίων πόρων. Βλέπουμε τα τοπικά αιτήματα να ικανοποιούνται, να ενισχύεται το κοινωνικό κράτος και οι υποδομές για το σύνολο των  κατοίκων την ίδια στιγμή που εξυγιάνθηκαν πλήρως τα οικονομικά του κράτους και η Ελλάδα βαδίζει σταθερά στην επίτευξη του στόχου της βιώσιμης και κυρίως κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης».
 

Λιβανίου Ζωή
Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ
Μεσσαπίων 4, Χαλκίδα, 2221024886
Σέκερη 1, Αθήνα, 2103648205
fax 2103675617
email z.livaniou@parliament.gr


*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages