Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν τείχη και διαχωριστικές γραμμές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν τείχη και διαχωριστικές γραμμές

Στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν, τείχη δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχουν χρίσματα και στηρίξεις.Όσοι τα επιζητούν με αγωνία, κάνουν κακό στο θεσμό μίας και στην αυτοδιοίκηση.συναντιούνται η καθημερινότητα και η αγωνία των πολιτών να ζήσουν σε ένα τόπο ωραίο ,καθαρό ασφαλή και ήσυχο.
Τα κόμματα που δραστηριοποιούνται.κυρίως στην κεντρική πολιτική σκηνή οφείλουν να ακούνε την.φωνή των δημοτικών αρχών και καθημερινά να δίνουν στην αυτοδιοίκηση περισσότερες αρμοδιότητες και πόρους.
Η δε απεμπλοκή τους από τις δημοτικές εκλογές ,αποδίδει στην αυτοδιοίκηση τον απαιτούμενο σεβασμό,γιατί ήταν αυτή που κράτησε την κοινωνία όρθια στα χρόνια της κρίσης ,μέσα από ένα ολόκληρο πλέγμα κοινωνικών πολιτικών που άσκησε.
Μπλε πράσινοι και κόκκινοι δήμαρχοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αντιμνημονιακών πολιτικών Βρέθηκαν στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς ενάντια στην εγκατάσταση διοδίων , ενάντια στα κοψίματα ρεύματος από την ΔΕΗ σε φτωχά νοικοκυριά βρέθηκαν δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας με κοινωνικές δομές κλπ,κλπ,κλπ.
Η αυτοδιοίκηση λοιπόν μας δείχνει το.δρόμο της μη χειραγώγησης Είναι ελεύθερος θεσμός δημοκρατίας ,συμμετοχής και.κοινωνικής προσφοράς.Ας μην τον χρωματίσουμε και ας μην του.μεταφέρουμε τις παθογένειες της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Το βράδυ των εκλογών της 26ης Μαΐου δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι Νικητές θα είναι μόνο , οι πολίτες οι οποίοι  έχουν αναδείξει ,αξίες δημοτικές αρχές
Έτοιμες να σηκώσουν τα μανίκια και να δώσουν με σχέδιο και.ενότητα ,την.μάχη.,για τα προβλήματα Μπλε η πράσινοι η κόκκινοι δεν έχει σημασία.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages