Στο παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου ο Βασίλης Καθαροσπόρης για το Ευχέλαιο της Μ.Τετάρτης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου ο Βασίλης Καθαροσπόρης για το Ευχέλαιο της Μ.Τετάρτης

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο εντός του Νοσοκομείου Χαλκίδας εκκλησιάστηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Βασίλης Καθαροσπόρης και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατά τη χριστιανική παράδοση τελείται το Άγιο Ευχέλαιο για τη θεραπεία Πάσης Ασθένειας. Μετά το πέρας του εκκλησιασμού ο Βασίλης Καθαροσπόρης αντάλλαξε ευχές για γρήγορη ανάρρωση και Καλή Ανάσταση με τους παρευρισκομενους και τους συγγενείς των νοσηλευόμενων.

Εν συνεχεία ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη ανταλλαγής ευχών αλλά και ουσιαστικής συζήτησης περί των δομών υγείας στον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Παναγιώτη Τζαφέρο.  κ. Τζαφέρος ανέφερε πως τα βασικά ζητήματα που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας είναι η ανεργία και υγεία. " Χρειάζεται να λειτουργούμε  σωστά με καλούς συνεργάτες και με μοναδικό κίνητρο το κοινό καλό. Η μετεγκατάσταση στο Νέο Νοσοκομείο αποτελεί επένδυση Ζωής" τόνισε ο Διοικητής.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος με τη σειρά του συμφώνησε με τα λεγόμενα του κ. Τζαφέρου και πρόσθεσε σχετικώς, ότι ο τομέας της υγείας χρειάζεται ενίσχυση και αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων.




*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages