Εκδήλωση Α.Ε. Ληλαντίου και Σχολής Ποδοασφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκδήλωση Α.Ε. Ληλαντίου και Σχολής Ποδοασφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς

Στον άνετο, ευρύχωρο και ζεστό χώρο της Ψαροταβέρνας "Το κύμα του Λουκά" στην παραλία της Λαμψάκου, έγινε σήμερα το βράδυ Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 η ετήσια εκδήλωση της Α.Ε. Ληλαντίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού Πειραιώς.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν με σύντομο χαιρετισμό η επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε " και υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ο πρώην υπουργός κ. Κων. Μαρκόπουλος ο Γραμματέας της ΕΠΣΕ κ. Γιώργος Πίσχινας ο ταμίας της ΕΠΣΕ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος κ. Αντ. Παπαδάκης εκπρόσωποι τοπικών μέσων ενημέρωσης, αθλητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου και της Σχολής.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος της Α.Ε. Ληλαντίου κ. Μαρία Κούτουλα και ο διευθυντής της σχολής Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Νικ. Ρόγκας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν αθλητές της σχολής που αρίστευσαν στις μαθητικές τους επιδώσεις κατά την παρελθούσα χρονιά.
 Βραβεύτηκαν επίσης άνθρωποι, ενδεικτικά αναφέρουμε τον Γραμματέα της ΕΠΣΕ Γιώργο Πίσχινα και τον αθλητικό φωτορεπόρτερ Αγγελο Αγαπητό, που με την δική τους δράση συνέβαλαν στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην πόλη μας και στον Νομό μας.
Η εκδήλωσης συνεχίστηκε με εκλεκτούς μεζέδες, καλή μουσική και χορό μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ







*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages