Στην πόρτα περίμεναν οι καταστηματάρχες τον Βασίλη Καθαροσπόρη σε Αβάντων, Κριεζώτου και Ερμού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην πόρτα περίμεναν οι καταστηματάρχες τον Βασίλη Καθαροσπόρη σε Αβάντων, Κριεζώτου και Ερμού

Συνεχίζονται οι περιοδείες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης  και η ομάδα του καθημερινά  πραγματοποιούν επισκέψεις σε περιοχές, γειτονιές και οικισμούς του Δήμου.
Την Παρασκευή το πρωί ο Βασίλης Καθαροσπόρης και ομάδα υποψηφίων συμβούλων πραγματοποίησαν περιοδεία σε κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας.  Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα καταστήματα στους εμπορικούς δρόμους της Ερμού, της Αβάντων, της Κριέζώτου και της Ελευθερίου Βενιζέλου.  Πολλοί από τους εμπόρους περίμεναν στην πόρτα του καταστήματος τους τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Καθαροσπόρη , τον καλωσόριζαν και άνοιγαν μαζί του διάλογο τόσο για τα ζητήματα της αγοράς όσο και για ζητήματα καθημερινότητας.
Το ίδιο κλίμα επικρατούσε και με τους περαστικούς, πολλοί από τους οποίους σταματούσαν τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο και τα μέλη της ομάδας τους εκφράζοντας τις απόψεις τους και τις ιδέες τους για πληθώρα ζητημάτων ολόκληρου του Δήμου, όπως το κυκλοφοριακό και το παρκινγκ.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του  θα συνεχίζουν τις περιοδείες και την προσεχή εβδομάδα με σκοπό να επισκεφθούν γειτονιά – γειτονιά και πόρτα- πόρτα κάθε σπίτι  και κάθε κάτοικο του Δήμου Χαλκιδέων.

ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ








*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages