Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Δαυίδ Μέριανος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Δαυίδ Μέριανος

Υποψήφιος σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ θα είναι στις δημοτικές εκλογές ο Δαυίδ Μέριανος. Ο Δαυίδ Μέριανος είναι εξωτερικός φρουρός στο κατάστημα κράτησης Χαλκίδας και παγκόσμιος πρωταθλητής στην ποδηλασία, ενώ πλέον ασχολείται με το jet ski, όπου είναι και εκεί πρωταθλητής.

«Ζούμε όλοι μας σε μία πόλη με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητισμού και με άξιους αθλητές, που παλεύουν καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλές φορές, χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας. Χρειάζεται συλλογικά να αγωνιστούμε για να δώσουμε ΛΥΣΕΙΣ επενδύοντας επί της ουσίας στον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό δέχτηκα με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη και θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την ομάδα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις με μοναδικό κριτήριο η επόμενη μέρα του Δήμου Χαλκιδέων να είναι αντάξια των πολιτών της».

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

#lysitora
#vasiliskatharosporis

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages