Γήπεδο μπάσκετ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γήπεδο μπάσκετ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Εγκρίθηκε η εισήγηση του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθη Γιαννακίδη, σύμφωνα με την οποία δεκάδες νέα έργα υποδομών αθλητισμού εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Για την Εύβοια εντάσσεται και χρηματοδοτείται από το ελληνικό κράτος η κατασκευή γηπέδου στην τοπική κοινότητα Γαλατά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με προϋπολογισμό ύψους σχεδόν 70000 €!
Μετά τη θετική αυτή είδηση η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, δήλωσε: «Η επένδυση της κυβέρνησης σε έργα υποδομών συνεχίζεται.
Οι πόροι της χώρας κατανέμονται πλέον σε όλη τη χώρα και δεν αφορούν αποκλειστικά τα μεγάλα έργα ή τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Η Εύβοια αρχίζει πλέον να χρηματοδοτείται, να υποστηρίζεται από το κράτος και να αποκτά υποδομές που απευθύνονται σε όλους.
Οι νέοι στην ευρύτερη περιοχή θα έχουν σύντομα ένα νέο χώρο άθλησης, ένα νέο σημείο αναφοράς.
Το νησί μας αποκτά σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις χάρη στην διασφάλιση των πόρων από την ελληνική κυβέρνηση.
Η ανάπτυξη της χώρας δεν στηρίζεται πλέον σε δανεικά αλλά στις πραγματικές δυνατότητες. Προσεχώς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα!
Προσεχώς καλύτερα για όλους και όχι για τους λίγους που απομυζούσαν και τους πόρους του κράτους και τα δανεικά των χρεοκοπημένων κυβερνήσεων του χθες».    


*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages