Ο Ν.Ο. Αλιβερίου Βράβευσε τους αθλητές/τριες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Ν.Ο. Αλιβερίου Βράβευσε τους αθλητές/τριες

Με μια σπουδαία εκδήλωση, σε γνωστό κέντρο του Αλιβερίου , έκλεισε την χρονιά χθες βράδυ Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, κατά την διάρκεια της οποίας βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Μια χρονιά που για μια ακόμη χρονιά βρήκε τον Όμιλο στην κορυφή των συλλόγων του πανελλήνιου πρωταθλήματος Συλλόγων θάλασσας.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο δήμαρχος Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς,ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπόκαρης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Στουπής και Γιώργος Κουλούρης ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης - υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας Ευάγ. Μούτουπας,σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον πρόεδρο Προκόπη Αλέξη και πλήθος κόσμου.

Ο κύριος Μπουραντάς ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την κατασκευή του κολυμβητηρίου, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό του χώρου, την μελέτη, καθώς και την δανειοδότηση του έργου.

Το κολυμβητήριο είναι το έργο που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή που στερείται σχετικών εγκαταστάσεων και στον Ν.Ο. Αλιβερίου να βρει την θέση που πραγματικά του αξίζει στην πανελλήνια κατάταξη.

Βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους αγώνες την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε και με τις ευχές για καλή χρονιά έδωσαν το νέο ραντεβού για την επόμενη χρονιά που ευελπιστούν να είναι η πρώτη από την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα εγκαίνια του νέου κολυμβητηρίου .







Πλήρες ρεπορτάζ και φωτο της εκδήλωσης  δείτε  eviasports

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages