Αποκατάσταση βλάβης κεντρικού αγωγού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Γλύφας του Δήμου Στυλίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αποκατάσταση βλάβης κεντρικού αγωγού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Γλύφας του Δήμου Στυλίδας

Γνωστοποιούμε στους Δημότες της Τ.Κ. Γλύφας του Δήμου Στυλίδας, ότι ο Δήμος μας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες , ενημερώνοντας εγγράφως το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων) καθώς και τον ανάδοχο του έργου με τα κάτωθι σχετικά έγγραφα: α) Το υπ' αριθμ. πρωτ. 1492 που εστάλη στις 20-02-2018. β) Το υπ' αριθμ. πρωτ. 6585 που εστάλη στις 14-08-2018.
Υ) Την υπ'αριθμ. 9/2018 ομόφωνη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τ.Κ. Γλύφας για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκόψει στην Τοπική Κοινότητα από τις συνεχόμενες θραύσεις του κεντρικού αγωγού ύδρευσης μετά από την κατασκευή του νέου δρόμου προς Γλύφα.
Η τεχνική εταιρία κατασκευής του δρόμου θα έπρεπε ως όφειλε, λόγω των απρόβλεπτων περιστάσεων που έχουν προβλεφθεί στην μελέτη του έργου, να μεταφέρει τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης εκτός δρόμου.
Παρακαλούμε το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Στερεός Ελλάδας για την άμεση λύση του προβλήματος προς αποφυγή κάθε κακού και απρόσμενου γεγονότος διότι από το συγκεκριμένο δρόμο περνούν καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages