Σίμος Κεδίκογλου: Οι εξελίξεις στην οικονομία θα αναγκάσουν τον κ. Τσίπρα να ξεκολλήσει από την καρέκλα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σίμος Κεδίκογλου: Οι εξελίξεις στην οικονομία θα αναγκάσουν τον κ. Τσίπρα να ξεκολλήσει από την καρέκλα

Πολιτικές εξελίξεις σύντομα διαβλέπει ο Σίμος Κεδίκογλου κυρίως εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης στην οικονομία και των δυσλειτουργιών, που αντανακλώνται στο τραπεζικό μας σύστημα.
Μιλώντας στην εκπομπή  ‘Ακραίως’, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ υποστήριξε, ότι η αβελτηρία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αντιδράσει άμεσα και να αντιμετωπίσει σωστά ένα έκτακτο γεγονός, όπως είναι για παράδειγμα το θέμα των αποζημιώσεων στους φοιτητές  της Κρήτης, τα υπάρχοντα των οποίων κάηκαν, καταδεικνύει και την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει την κρίση των τραπεζών, πολύ περισσότερο, όταν επιπλέον δεν υπάρχει  καμία επαφή με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.  Συγκεκριμένα, είπε: «Εκεί  θα είναι οι εξελίξεις, που θα αναγκάσουν τον κ. Τσίπρα να ξεκολλήσει από την καρέκλα, γιατί θέλει να παραμείνει προσκολλημένος, όπως και ο εταίρος του όσο περισσότερο μπορούν. Βλέπουμε από τα video με τις γιορτές τους ότι  περνάνε ωραία,  ότι κάνουν ζωάρα. Θέλω να πιστεύω, ότι θα προκηρυχθούν εκλογές σύντομα, πριν η ζημιά να είναι ανεπανόρθωτη».
Πρόσθεσε, ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ένα άλλο σχέδιο στην οικονομία για να υπάρξει προοπτική και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει και την πολιτική βούληση και το σχέδιο και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και αποφασιστικότητα σε αντίθεση με αυτή την κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στην πρόσφατη περιοδεία του στη Νότια Καρυστία και στις συνομιλίες, που είχε με κάθε είδους επαγγελματία τόνισε, ότι δεν  υπήρξε καμία διαφοροποίηση στα αιτήματα που άκουσε, καθώς αυτό  που έλεγαν όλοι ανεξαιρέτως ήταν, ότι πλέον δεν αντέχουν άλλο τους φόρους. «Ο κόσμος-σημείωσε- έχει γονατίσει. Αν δεν σηκώσει κεφάλι η οικονομία ούτε οι τράπεζες, ούτε το ασφαλιστικό, ούτε όλα τα άλλα τα οποία συζητάμε θα έχουν μία άλλη προοπτική».
Ο Σίμος Κεδίκογλου ερωτηθείς για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τόνισε, ότι είναι ήδη ξεκάθαρο το τι θα γίνει με τους εν ενεργεία βουλευτές, βάζοντας τέλος στα σενάρια, που αφορούν στην υποψηφιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages