Ζωή Λιβανίου: «Περισσότερη, διαφάνεια – Λιγότερη Γραφειοκρατία – Χτύπημα στη διαφθορά» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ζωή Λιβανίου: «Περισσότερη, διαφάνεια – Λιγότερη Γραφειοκρατία – Χτύπημα στη διαφθορά»

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της πλήρους λειτουργίας του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών (e-Άδειες), η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου δηλώνει:
«Η κυβέρνηση πιστή στις δεσμεύσεις απέναντι στον ελληνικό λαό για ένα κράτος σύγχρονο στην υπηρεσία του πολίτη, με περισσότερη διαφάνεια, λιγότερη γραφειοκρατία, λιγότερη διαφθορά, θέτει σε πλήρη λειτουργία το σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών (e-Άδειες).
Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο θεσμοθετήθηκε με το νόμο 4495/2017 και αναπτύχθηκε από το ΤΕΕ, αποτελεί μια σημαντική μεταρρύθμιση και συμβάλει στην αντιμετώπιση παθογενειών του παρελθόντος, καθώς η διαδικασία έκδοσης ή αναθεώρησης οικοδομικών αδειών θα γίνεται, πλέον, ηλεκτρονικά, με πλήρη διαφάνεια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό το οποίο πέρα από την έξοδο από τα μνημόνια που επετεύχθη, έχει ως βασικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, την πάταξη της διαφθοράς και την μετάβαση σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου που θα υπηρετεί και δεν θα ταλαιπωρεί τον πολίτη. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα αλλά οι μικρές και μεγάλες καθημερινές επιτυχίες διαμορφώνουν μια νέα καλύτερη πραγματικότητα για όλους».

Λιβανίου Ζωή
Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ
Μεσσαπίων 4, Χαλκίδα, 2221024886
Σέκερη 1, Αθήνα, 2103648205
fax 2103675617
email z.livaniou@parliament.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages