Έναρξη μαθημάτων Χορωδίας Χρωμάτων Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έναρξη μαθημάτων Χορωδίας Χρωμάτων Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ

1α) ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ
Η «ΧΟΡΩΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. ξεκίνησε τις πρόβες της για την φετινή σχολική χρονιά, από το Σάββατο 15 Σεπτέμβριου και ώρα 12.00. Την ιδιά ημέρα και ώρα 10.00-12.00 θα γίνει ακρόαση για νέα μέλη. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 10.30-11.30 και αφορά μαθητές- μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, που επιθυμούν να συμμετέχουν, μετά από ακρόαση από την υπεύθυνη της Χορωδίας.
Η φοίτηση είναι εντελώς δωρεάν.
Υπεύθυνη όλων των τμημάτων της Χορωδίας είναι η καθηγήτρια του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, κα. Δέσποινα Γερογιάννη.
Παρακαλούνται οι Δ/ντες των σχολείων να ενημερώσουν τους μαθητές για αυτή την προσπάθεια του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων.
Επικοινωνία: 2221040182 & κιν.6979809510     ΕMAIL:despinagmage@gmail.com

1β)ΕΦΗΒΙΚΗ-ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ
Έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές για τις φετινές εκδηλώσεις της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Η  Χορωδία αποτελείται από μαθητές Γυμνασίων -Λυκείων της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 12.00-14.00 και αφορά (Μαθητές Γ/σείου , Λυκείου κ Φοιτητές). Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος η Χορωδία μας, προετοιμάζεται  για να συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες, είτε αυτόνομα, είτε μαζί με τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ του Δήμου Χαλκιδέων, είτε δημιουργώντας συναντήσεις με άλλες Χορωδίες(ΦΕΣΤΙΒΑΛ)
Υπεύθυνη της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, είναι η καθηγήτρια του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, κα. Δέσποινα Γερογιάννη.
Όποιοι μαθητές - μαθήτριες ενδιαφέρονται  να συμμετάσχουν στις ακροάσεις που θα γίνουν για νέους χορωδούς,  μπορούν να το δηλώσουν στην παρακάτω ηλεκτρονική δ/νση ή τηλεφωνικά:
Τηλεφωνα:2221040182 & κιν. 6979809510  Εmail:despinagmage@gmail.com

Επισημαίνουμε ότι για την ακρόαση, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει ένα τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages