Απάντηση στον κ. Μαρκόπουλο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απάντηση στον κ. Μαρκόπουλο

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση- απάντηση του κ. Μαρκόπουλου στο Δελτίο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας σχετικά με την Υγεία, αναρωτιόμαστε  πόσο χαμηλής νοημοσύνης θεωρούν τους πολίτες, τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δυστυχώς για εκείνους, οι πολίτες της χώρας, συνεπώς και της Εύβοιας, ούτε χαμηλής νοημοσύνης είναι ούτε μνήμη χρυσόψαρου διαθέτουν.
Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο εκείνοι, οι ‘’άριστοι’’ κήνσορες της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που έφτασαν τις δαπάνες για την περίθαλψη στο 4,6% του ΑΕΠ.
 Αυτοί οι ίδιοι που ερήμωσαν από προσωπικό τα νοσοκομεία όλης της χώρας..
Αυτοί που ανέχθηκαν, αν όχι συγκάλυψαν ή και συμμετείχαν, στο μεγάλο πάρτι στο χώρο της Υγείας, που επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με 85 δις. Ευρώ..
Αυτοί που επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη σφράγιζαν και διπλοκλείδωναν δημόσιες δομές Υγείας και Νοσοκομειακές Μονάδες..
Αυτοί που υπολειτουργούσαν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, απαξιωμένες και αποψιλωμένες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό…
Αυτοί που άφηναν να σκουριάζουν στα υπόγεια των νοσοκομείων μηχανήματα εκατομμυρίων πληρωμένα από τους Έλληνες πολίτες, για να θησαυρίζουν τα Ιδιωτικά Ιατρικά κέντρα.
Αυτοί που καθιέρωσαν το 5ευρω, το 1 ευρώ ανά συνταγή, την μεταφορά των νοσηλίων στις εφορίες…
Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο και να μιλούν για το ΕΚΑΒ, τα στελέχη του κόμματος, που δεν αξιώθηκε να υλοποιήσει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανανέωση του στόλου του ΕΚΑΒ…
Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο και να μιλούν για καθυστερήσεις στην λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας αυτοί οι ίδιοι, που συνειδητά παρακωλύουν την ολοκλήρωση και λειτουργία του, εδώ και ένα χρόνο, με στόχο να πραγματοποιήσουν το ανέφικτο όνειρό τους .. το κόψιμο μιας κορδέλας!
Σε κάθε περίπτωση κε Μαρκόπουλε, το Γ.Ν. Χαλκίδας, δεν ανήκει σε κόμματα, δεν ανήκει σε αυτοδιοικητικές παρατάξεις. Το Γ.Ν. Χαλκίδας ανήκει πρωταρχικά στους πολίτες της Εύβοιας και κατ’ επέκταση στους πολίτες όλης της χώρας, αφού από το δικό τους υστέρημα δημιουργήθηκε και από το δικό τους υστέρημα εξοπλίζεται, οργανώνεται και θα λειτουργήσει.
Τελικά αναρωτιόμαστε, διαβάσατε το Δελτίο Τύπου καλά ή απλά εκδώσατε μια ανακοίνωση ‘’ότι νάναι’’ επειδή ανησυχείτε μήπως η ολοένα και πιο αξιόπιστη λειτουργία του Γ.Ν. Χαλκίδας εκθέσει εσάς και το κόμμα σας στα μάτια των πολιτών για την πολυετή αδράνειά σας και την απόφαση του κόμματός σας για πλήρη ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού της Υγείας .

Χαλκίδα 28 Φεβ. 2018
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages