Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α.Ε. Ληλαντίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α.Ε. Ληλαντίου

Την Τετάρτη 31/1 παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Ευβοίας.
κ. Παπακωνσταντίνου του Γεν. Γραμματέα κ.Πίσχινα, της Προέδρου της ΑΕΛ κ. Κούτουλα, των κ.κ. Μακαρίου, Γουρνή , Τσολακίδη των προπονητών , αθλητών ΑΕΛ και Σχολής Ποδοσφαίρου, γονέων και αρκετών φίλων πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της σχολής,  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος.
Ο Πάτερ Χρήστος στην κατάμεστη αίθουσα  ευλόγησε και  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και καλή πρόοδο στους αθλητές.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας που ευχαρίστησε την Διεύθυνση Ακαδημίας  Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της συνεργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια, τους γονείς και αθλητές που έχουν φτιάξει μία μεγάλη οικογένεια στη Σχολή αλλά και τους συνεργάτες του
κ.κ. Καλέντζη, Τόγια, Αργυρού αλλά και Γιάννη Μαρίνου( που για όλους εμάς θα είναι πάντα μαζί μας) για το έργο που προσφέρουν στη Σχολή.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Μακαρίου που αναφέρθηκαν στο έργο της Σχολής αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια με τους αθλητές και γονείς.
Μετά τις ομιλίες σε όλους τους αθλητές και γονείς μοιράστηκε το κομμάτι της πίτας και  τα τρία φλουριά που υπήρχαν αντιστοιχούσαν στους τυχερούς από ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Οι τρείς τυχεροί ήταν οι Γεωργίου Δημήτρης, Τόγκος Μάριος και Χαραλαμπίδης Γιάννης.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι  αθλητές τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια  πήραν και αναμνηστικό δώρο από την Σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages