Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ενορίας Αγίων Αποστόλων Νέας Αρτάκης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ενορίας Αγίων Αποστόλων Νέας Αρτάκης

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων της Νέας Αρτάκης η καθιερωμένη πλέον, από δεκαετίας, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ενορίας.
Παρά τη δυνατή βροχή και το τσουχτερό κρύο, από νωρίς οι κάτοικοι της Ενορίας, ανταποκρινόμενοι στο πατρικό κάλεσμα του δραστήριου προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αρχιμ. Στεφάνου Καραμούζη, είχαν κατακλύσει το Ναό δίνοντας δυναμικά το παρόν.
Η εκδήλωση περιελάμβανε τραγούδια που απέδωσε εξαιρετικά πολυμελής χορωδία τοῦ Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ν. Αρτάκης, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Γερογιάννη, ενώ το θεολογικό περιεχόμενο των Χριστουγέννων ανέλαβε να παρουσιάσει ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. Ιωάννης Καραμούζης, ο οποίος διεβίβασε και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου προς όλους τους παρισταμένους.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο βουλευτής κ. Πρατσόλης έλαβε το λόγο εκφράζοντας τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του προς την τοπική Εκκλησία που ανακουφίζει τον πόνο των ενδεών αδελφών μας, αναφερόμενος μάλιστα με θερμούς λόγους στην αξιόλογη φιλανθρωπική δράση του πατρός Στεφάνου, που μαζί με τους συνεργάτες του, σιτίζουν καθημερινά πολλούς απόρους συνανθρώπους μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages