Δηλώσεις Γκολίτση και Τσολάκου για τον αγώνα της πρεμιέρας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δηλώσεις Γκολίτση και Τσολάκου για τον αγώνα της πρεμιέρας

Δυο ημέρες πριν από τη πρεμιέρα του Ηρακλή Χαλκίδας στο κλειστό της Κανήθου με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Γκολίτσης και ο Θεόφιλος Τσολάκος μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή Χαλκίδας, iraklisxalkidas.gr και προσκάλεσαν τον κόσμο της Χαλκίδας στο γήπεδο.
Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν:

Θεόφιλος Τσολάκος: «Ότι έγινε με το Λιγκ Καπ το έχουμε αφήσει πίσω, ειδικά αυτή την εβδομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής.  Είναι η πρεμιέρα μας, τη θέλουμε πάρα πολύ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας  οπωσδήποτε.
Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλα τα παιδιά και το προπονητικό team έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτήν την πρεμιέρα και πιστεύω ότι θα τα πάμε περίφημα».

Σπύρος Γκολίτσης: « Νομίζω ότι δείξαμε όταν είμαστε κομπλέ με όλους τους αθλητές στη διάθεση μου ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και να  παίξουμε ωραίο βόλεϊ.  Είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.
Είναι  πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου. Έχουμε ένα γήπεδο μεγάλο, δεν γεμίζει εύκολα κι άλλη μια φορά καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή την έναρξη του πρωταθλήματος. Παίζουμε την Κυριακή 6 η ώρα και νομίζω είναι μία ωραία μέρα και ώρα για να έρθει όποιος θέλει για να δει την ομάδα της πόλης, την ομάδα του νομού και να την σπρώξει στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages