Ηρακλής Χαλκίδας - Ηρακλής Θεσσαλονίκης 3 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ηρακλής Χαλκίδας - Ηρακλής Θεσσαλονίκης 3 - 0

Στο κλειστό της Κανήθου έγινε σήμερα το απόγευμα Κυριακή 29 Οκτωβρίου ο πρώτος αγώνας της Volley League για τον Ηρακλή Χαλκίδας που κέρδισε 3-0, με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, τον συνονόματό του Ηρακλή εκ  Θεσσαλονίκης ορμώμενο.

Η ομάδα της Χαλκίδας αποζημίωσε ευχάριστα τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό της Κανήθου και συμπαραστάθηκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι φέτος δείχνουν αρκετά βελτιωμένοι, τόσο στην υποδοχή, όσο και στα μπλοκ, σε σχέση με την περσινή ομάδα του ξεκινήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί  στο πρώτο σετ και βρέθηκαν μπροστά, αλλά στο τέλος έκανε την ανατροπή ο Ηρακλής της Χαλκίδας, που πήρε πιο άνετα το δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο προσπάθησαν οι Θεσσαλονικείς να το κερδίσουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν το ...επέτρεψαν οι γηπεδούχοι.

Ο Τάπια έδειξε ότι θα είναι και φέτος ηγετική μορφή αλλά θα ...συναγωνιστεί με το Βραζιλιάνο Μότα που ήταν εξαιρετικός, ενώ ατομικά άρεσαν ιδιαίτερα ο παθιασμένος Γκελίνσκι και ο Τσολάκος, αλλά και όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν πιο πολύ από τον κ. Γκολίτση (Μακ Γουίλιαμ, Χαραλαμπίδης).


Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-18, 25-20)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Τάπια 12 , Χαραλαμπίδης 11 , Μακ Γουίλιαμ 10,  Τσολάκος 6 , Μότα 16,  Γκελίνσκι / Τσαδήμας , Μακρυγιάννης 2  Κολτσιάκης, Αδάμ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ορφανός): Μούχλιας 4 , Προύσαλης 2 , Φέργκιουσον 10 , Αρμενάκης 15 , Ριζόπουλος 4  / Μπαμπαλιούτας , Ευγενίδης, Τζιουμάκας 1

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages