Μια νέα φιλολογική σελίδα γεννήθηκε - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μια νέα φιλολογική σελίδα γεννήθηκε

Αγαπητοί αναγνώστες,
επιθυμία μου είναι να απευθυνθώ σ’ εσάς προσωπικά καταθέτοντας τις σκέψεις μου για το διαδικτυακό εγχείρημά μας, το ksefteri.edu.gr

Πριν από αρκετό καιρό «γεννήθηκε» μέσα μου η ιδέα της δημιουργίας μιας φιλολογικής σελίδας που φιλοδοξία της ήταν να κάλυπτε τις ανάγκες του κάθε μαθητή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα βασικά θεωρητικά μαθήματα. Αυτή η προσδοκία υλοποιήθηκε και θα’ ναι πια μια πραγματικότητα για όλους τους μαθητές, τους γονείς ακόμη και τους εκπαιδευτικούς που θα ήθελαν να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες και γνώση στα ανάλογα αντικείμενα θεωρητικού χαρακτήρα. Με υλικά τη γνώση, την πείρα, την προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, τη συνεργασία, τον εκσυγχρονισμό, αλλά πρωτίστως την αγάπη για τις ανθρωπιστικές σπουδές και τον άνθρωπο-δέκτη αυτής της προσπάθειας, «χτίστηκε» το ksefteri.

Σκοπός του είναι να δοθεί στο κάθε παιδί ένα εύκολο στη χρήση «εργαλείο» δουλειάς, ένα εξελιγμένο «εγχειρίδιο», που θα υπερβαίνει τη λογική του απλού βοηθήματος, όντας πιο προσιτό οικονομικά, προσβάσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή, ικανό να καλύψει ανάγκες που σχετίζονται με τα θεωρητικά μαθήματα αλλά και εκείνες που προκύπτουν από τα ανήσυχα νεανικά πνεύματα που επιζητούν το παραπάνω, την επένδυση δηλαδή σε μια ευρύτερη και γερά θεμελιωμένη παιδεία.

Πεποίθησή μου και των συνεργατών μου είναι ότι αυτή η φιλολογική σελίδα θα αγαπηθεί από τα παιδιά λόγω της εξοικείωσης που έχουν πλέον με τους υπολογιστές. Το υλικό που εμπεριέχεται για κάθε μάθημα θα εξασφαλίσει την απαραίτητη γι’ αυτά στήριξη. Χωρίς να παραγνωρίζεται η αξία της διδασκαλίας, θεωρούμε ότι αυτή η πρόσθετη βοήθεια που θα δώσει το ksefteri.edu.gr θα ικανοποιήσει όσους από εσάς το εμπιστευθούν.

Η σελίδα θα συμπορευθεί μαζί σας στην πορεία για την απόκτηση παιδείας με διαρκώς ανανεούμενο και εμπλουτιζόμενο υλικό, αφουγκραζόμενη τις επιταγές των όποιων εξελίξεων και μεταρρυθμίσεων συντελεστούν στο χώρο της εκπαίδευσης.

                                                                                                                              Με Εκτίμηση
                                                                                                                   Ελεάννα Σπύρογλου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages