Συνελήφθησαν είκοσι δύο (22) άτομα για διάφορα αδικήματα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν είκοσι δύο (22) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα για διάφορα αδικήματα

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, (1) μαχαίρι, (5.250) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και (78) λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για κλοπή τσάντας από ημεδαπή, η οποία βρέθηκε στη κατοχή τους και κατασχέθηκε.

Τέσσερα (4) άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, στη κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, μία ημεδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στη κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, καθώς και ένας ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν (5.250) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, (78) λαθραία πακέτα τσιγάρων και ένα μαχαίρι.

Εννέα (9) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Στυλίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, καθώς και ένας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages