Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA Radio» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA Radio»


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στο ραδιοσταθμό «ALPHA Radio» και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου.
Ακολουθεί το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης:
Δημοσιογράφος: Για πάμε στον κύριο Νίκο Τόσκα, Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για μία μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που είχαμε χθες. Να ξεκινήσουμε από αυτό, τη μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας, να δούμε τι είναι και μετά πάμε και στα άλλα. Καλή σας ημέρα κύριε Τόσκα.
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλημέρα κύριε Λάμπρου.
Δημοσιογράφος: Τι είχαμε χθες; Τελικά βλέπουμε εδώ έχουμε εξάρθρωση μιας πολύ μεγάλης οργάνωσης η οποία όχι μόνο χτυπούσε τα σπίτια στα Βόρεια προάστια αλλά είχε τρομερή ιστορία και ήταν και χρόνια.
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έτσι είναι τα πράγματα. Χθες εξαρθρώθηκαν δύο πολύ μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις, πολυμελείς. Έχουν συλληφθεί γύρω στα 35 άτομα, αναζητούνται άλλα 45. Έχουν κάνει γύρω στις 2.000 κλοπές σε όλη την Ελλάδα, μιλάμε για Αττική, Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Γιάννενα, Έβρο, σε πάρα πολλά μέρη της χώρας.
Δημοσιογράφος: Έχει σημασία ο τρόπος που λειτουργούσαν. Υπήρχε ένα οικογενειακό συνδικάτο; Δηλαδή υπήρχαν κάποιες οικογένειες πίσω που είχαν στρατό;
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, ήταν οργανωμένοι με μορφή μαφιόζικη, όπως βλέπουμε στα έργα, με τον "γκάπο" τον αρχηγό της οικογένειας  επικεφαλής και άλλα μέλη. Ήταν και Ρομά και άλλοι οι οποίοι είχαν ξαφρίσει πάρα πολλά σπίτια, είχαν γίνει πληγή σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας.
Εκεί έγινε μια πολύ συστηματική δουλειά από πλευράς της αστυνομίας που κράτησε πάρα πολλούς μήνες, αθόρυβα και στην τελική φάση χθες ενεπλάκησαν γύρω στους 1.000 αστυνομικούς. Και ξέρετε 1.000 αστυνομικοί χωρίς να μαθευτεί τίποτα μέχρι χθες το απόγευμα σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται και αρχίζει η αστυνομία και δουλεύει σοβαρά. Ήταν μια δουλειά πολύ μελετημένη, πολύ καλά σχεδιασμένη. Δεν έπρεπε να μαθευτεί τίποτα γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν θα είχε αποτέλεσμα.
Δημοσιογράφος: Δεν θα λειτουργούσε, ε βέβαια.
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Βρέθηκαν γύρω στο 1.000.000 ευρώ, χρυσαφικά, γύρω στα 60 πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών Ferrari, Porche και λοιπά.
Δημοσιογράφος: Αυτά τα αυτοκίνητα τα χρησιμοποιούσαν για να μπαίνουν στις οικογένειες, στις ομάδες των πλουσίων, έτσι; Να μπαίνουν στον κύκλο των πλουσίων;
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Για διάφορους λόγους. Κύρια, απολάμβαναν τον πλούτο που έκλεβαν.
Δημοσιογράφος: Δε μου λέτε: Τον "γκάπο" τον συλλάβατε; Τον αρχηγό της μαφίας;
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, ναι. Έχουν συλληφθεί και οι αρχηγοί της μαφίας.
Δημοσιογράφος: Δέκα.
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Και αναζητείται και κάποιος, ο οποίος ήταν ο χρηματοδότης σε κάποιους πληροφοριοδότες, άλλους.
Δημοσιογράφος: Μπα, δηλαδή; Δηλαδή;
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δυστυχώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν και κάποιοι αστυνομικοί μπλεγμένοι μέσα, συνεχίζεται η έρευνα. Εμείς και η Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστούμε σε κανένα. Γιατί αυτοί είχαν γίνει πληγή σε διάφορες περιοχές της χώρας. Απολάμβαναν πλούτο που δεν τους ανήκε και ενώ ήταν άνεργοι κυκλοφορούσαν με Ferrari. Ε, αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν.
Δημοσιογράφος: Η έδρα του «Αρχηγείου» τους, που ήταν;
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Είναι στη Δυτική Αττική. Και όπως είχα πει παλιότερα, δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα άβατο, ούτε πρόκειται να αφήσουμε καμιά εστία του κακού. Είχα αναφέρει συγκεκριμένα τη Δυτική Αττική και είδατε ότι δε λέμε λόγια του αέρα. Έγινε πολύ μελετημένη δουλειά και πολύ καλή εκτέλεση στη συνέχεια με απόλυτη μυστικότητα.
Δημοσιογράφος: Αυτή τη σπείρα πόσο καιρό τη δουλεύατε;
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Γύρω στους έξι μήνες.
Δημοσιογράφος: Αν δεν είναι αδιάκριτη ερώτηση. Αν θέλετε μου απαντάτε. Σίγουρα δεν πήγατε στα τυφλά και δεν πέσατε πάνω τους τυχαία. Ξεκινήσατε από την προσπάθεια να πατάξετε το έγκλημα στα ναρκωτικά;
Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ξεκινήσαμε πρώτα με την προσπάθεια που έγινε στα Εξάρχεια, ξεκινώντας  από μηδέν σχεδόν πληροφορίες και έγινε αυτό που έγινε δύο φορές στα Εξάρχεια. Και την πρώτη φορά με την σύλληψη 12 ατόμων μέσα στα Εξάρχεια, πάλι με μια αθόρυβη επιχείρηση. Μετά, δεύτερη επιχείρηση πρόσφατα που σε κάποια ταξί, κάποιοι προσπαθούσαν με κάποια ταξί να βάλουν χασίς μέσα στα Εξάρχεια. Και συνελήφθησαν και προχωρήσαμε στη συνέχεια πάλι έχοντας ελάχιστες πληροφορίες, αλλά στη συνέχεια εμπλουτίστηκε το σύστημα με τη Δυτική Αττική, αλλά και Λάρισα και Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις που ανέφερα. Έγινε μια πάρα πολύ συστηματική δουλειά. Βήμα – βήμα, δουλειά μυρμηγκιού και πιστεύω -πιστεύουν οι αστυνομικοί- ότι τα κυκλώματα αυτά θα χάσουν τη δύναμή τους γύρω στο 40%. Γύρω στο 40% οι κλεψιές να μειωθούν. Είναι σημαντικός αριθμός.
Δημοσιογράφος: Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα.

Δημοσιογράφος: Και για να καταλάβουμε και πόσο σημαντικό είναι αυτό. Εμείς περιμέναμε ουσιαστικά από την Αστυνομία αφού έγινε χθες το περιστατικό το συγκεκριμένο να βγάλει κάποια ανακοίνωση σήμερα, αλλά επειδή γίνεται ακόμα καταγραφή κλοπιμαίων θα γίνει την Παρασκευή και βλέπουμε. Δεν προλαβαίνουν.

Δημοσιογράφος: Θα μπορούσατε να μας πείτε τα κλοπιμαία τι ήταν; Ήταν μόνο... έπαιρναν και τα σεντούκια των στόχων;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:  Ναι, ναι. Έπαιρναν το ρευστό, έπαιρναν τα χρήματα, έπαιρναν χρυσαφικά. Και βέβαια είχαν στη διάθεσή τους κινητά με ξένους αριθμούς, πακιστανικούς και τα λοιπά για να μην εντοπίζονται. Μέχρι και κάποια όπλα.

Δημοσιογράφος: Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση ότι έκαναν στοχευμένες επιδρομές. Ξέρανε πού χτυπάνε. Εμένα η μάνα μου μένει σε μια απομονωμένη περιοχή της Δυτικής όχθης πάνω στα βουνά, εκεί στα Βίλια κοντά. Εκεί είναι ένας οικισμός καμιά δεκαριά σπίτια. Πήγαν, άνοιξαν ένα από τα πιο ευκατάστατα, εύπορα σπίτια, όταν οι ιδιοκτήτες είχαν φύγει για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι για να κατέβουν στην Ελευσίνα μία φορά. Και μέρα μεσημέρι πήγαν και το άνοιξαν.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έχετε δίκιο κύριε Βερύκιε. Ένα χαρακτηριστικό των επιχειρήσεων που έκαναν ήταν η πολύ καλή πληροφόρηση που είχαν και τη χρησιμοποιούσαν βέβαια…

Δημοσιογράφος: Αυτό σημαίνει ότι έχουν δίκτυο.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Γι’ αυτό και είχαν καλό αποτέλεσμα. Αλλά ξέρετε κάτι η καλή πληροφόρηση δεν ανήκει μόνο σε αυτούς. Χρησιμοποιήσαμε κι εμείς καλό σύστημα πληροφοριών και γι’ αυτό εξαρθρώθηκε αυτό το σύστημα.

Δημοσιογράφος: Πού έκρυβαν τα κλοπιμαία;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:  Σε διάφορα σπίτια και χθες μάλιστα γίνονταν κωμικοτραγικές σκηνές. Προσπαθούσαν να κρύψουν από σπίτι σε σπίτι τα διάφορα κλοπιμαία και εκεί τους περίμενε βέβαια η Αστυνομία, στο επόμενο σπίτι.

Δημοσιογράφος:  Μέχρι και σε πλακάκια είχαν…

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:   Ναι, ναι καλή πληροφόρηση έχετε. Είχαν κρύψει πίσω από πλακάκια, πίσω από διάφορα μέρη του σπιτιού

Δημοσιογράφος:  Λίρες βρήκατε;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:   Και χρυσές λίρες. Γύρω στις 150 χρυσές λίρες βρέθηκαν. Πολύ ρευστό, γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ και πάρα πολλά χρυσαφικά που καταμετρώνται συνέχεια. Ξέρετε είναι ένα ακόμη δείγμα ότι σταμάτησαν οι επιχειρήσεις εντυπωσιασμού. Δεν είδατε καμία κάμερα, δεν έμαθε κανένας δημοσιογράφος τίποτα μέχρι το απόγευμα και είδατε μια συστηματική προσπάθεια σε όλη την Ελλάδα.

Θα δείτε και άλλες προσπάθειες σε πανελλαδική κλίμακα που αφορούν απάτες διαφόρων μορφών, γιατί δυστυχώς το έγκλημα έχει απλωθεί και σε διεθνή κλίμακα και εντός Ελλάδος. Κι εμείς δεν προσπαθούμε να πιάσουμε πέντε απατεώνες με κάμερες μπροστά για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Εμείς προσπαθούμε να μειώσουμε την εγκληματικότητα.

Δημοσιογράφος:  Εγώ όμως ξέρετε τι βλέπω κύριε Τόσκα; Ότι παρά τις όποιες προσπάθειες οι σκιές, οι ανθρώπινες σκιές, δηλαδή τα εξαρτημένα άτομα, που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο, εκεί βγαίνοντας από την έξοδο Δημοκρατίας, πηγαίνοντας προς Αχαρνές, να μπεις δηλαδή μέσα στο Μενίδι είναι δραματική η κατάσταση, που σημαίνει ότι εκεί γίνεται ελεύθερο εμπόριο. Μέσα στα σπίτια, μέσα στα σχολεία.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Πάμε σε ένα άλλο θέμα κύριε Βερύκιε και έχετε δίκιο, το θέμα των τοξικοεξαρτημένων ανθρώπων που είναι άρρωστοι αυτοί οι άνθρωποι…

Δημοσιογράφος:  Ε, βέβαια, βαριά.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: …έτσι. Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με αστυνομικά μέτρα, θέλει κοινωνικά μέτρα, θέλει ευρύτερες προσπάθειες και πιστεύω η κυβέρνηση προσπαθεί σε αυτή τη κατεύθυνση. Εμείς από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε στο πλαίσιο της αστυνομικής αντιμετώπισης.

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, σε λίγες μέρες φτάνει ο Πρόεδρος της Αμερικής στην Ελλάδα. Είχαμε μία ανακοίνωση από τον Ρουβίκωνα, μέσω του indymedia, ότι θα τον υποδεχτούμε στους δρόμους, όπως του αρμόζει. Έχετε μπει σε μία διαδικασία μέτρων και θεωρείτε ότι τα επεισόδια που έγιναν πριν από δυο – τρεις ημέρες έξω από την Ασφάλεια Αττικής, εκεί στα προσφυγικά,  είναι μία «πρόβα τζενεράλε» για αυτούς;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Μπορεί κάποιες μικρές ομάδες να θέλουν να διευρύνουν τις εξεγερσιακές τους προσπάθειες, αλλά και το Κράτος δεν μπορεί να μείνει με τα χέρια δεμένα. Ίσα – ίσα, θα αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις. Πιστεύω ότι θα καταλάβουν, ένα μεγάλο μέρος ακόμα και αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων του πολιτικού φάσματος, ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας να μην δημιουργούνται στην διάρκεια επίσημων επισκέψεων επεισόδια. Γιατί ξέρετε χωρίς τη χώρα δεν υπάρχει κανένα κοινωνικό βάθρο, χωρίς το κράτος δεν μπορεί να υπάρξει λειτουργία κανενός μηχανισμού και καλού μηχανισμού, και από αυτούς τους μηχανισμούς που δέχονται αυτοί οι άνθρωποι. Επομένως νομίζω ότι θα γίνει κατανοητό από όλες τις πλευρές ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας να υπάρξει ηρεμία γενικότερα αλλά ειδικά όταν έρχονται ξένοι επίσημοι στη χώρα.

Δημοσιογράφος: Γιατί είναι και 17 Νοέμβρη ας πούμε, έρχεται ο Πρόεδρος 15-16 και 17, είναι ένα τριήμερο-φωτιά για εσάς.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, είναι δύσκολη περίοδος, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά γιατί υπάρχει και μία γενικότερη αντίληψη ότι διαμαρτυρόμαστε για τα προβλήματα, για τα οικονομικά θέματα, για διάφορα ζητήματα, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια. Και αρχίζει και επικρατεί η αντίληψη ότι πρέπει να γίνονται σεβαστά και τα όρια και νομίζω ότι ωριμάζουν κάποιες αντιλήψεις σε όλους του πολιτικούς χώρους. Και αυτό είναι καλό για τη χώρα.

Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια ότι η Ένωση Αστυνομικών έκανε διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να κάνει μήνυση στη Ηγεσία της Αστυνομίας για τα επεισόδια που έγιναν τις τελευταίες μέρες στα προσφυγικά;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλά, κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες έτσι συνδικαλιστικές υπερβολές σε αυτή τη χώρα, γενικότερα σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, αλλά βλέπετε ότι οι Αστυνομικοί αντιμετωπίζουν με πολύ καλή επαγγελματική αντίληψη τα διάφορα ζητήματα. Και από τη χθεσινή επιχείρηση φάνηκε αυτό με την ωριμότητα, και ότι δεν διέρρευσε τίποτα και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Τώρα, εντάξει, οι συνδικαλιστικές εκφράσεις και κάποιες υπερβολές… Αυτά πάντα υπάρχουν...

Δημοσιογράφος: Εσείς λέτε ότι κάνουν μια χαρά τη δουλεία τους, δεν ξέρω η αρμόδια επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που βγάζει συχνά πυκνά ανακοινώσεις…

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κοιτάξτε, και η κριτική πρέπει να γίνεται και πολλές φορές βέβαια μπορεί να διαφωνώ ή να συμφωνώ -έχω διαφωνήσει και δημόσια σε κάποιες περιπτώσεις- αλλά έτσι είναι η δημοκρατία μας. Πρέπει να υπάρχει και η κριτική. Νομίζω όμως ότι γενικότερα έχει γίνει αντιληπτό ότι και οι αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι άνθρωποι, είναι επαγγελματίες και κάνουν τη δουλεία τους. Και έχει γυρίσει πάρα πολύ το κλίμα σε σχέση με άλλες αντιλήψεις που υπήρχαν ένα χρόνο πριν. Δεν λέω παλαιότερα.

Δημοσιογράφος: Περισσότεροι αστυνομικοί στους δρόμους θα βγουν; Θα δει ο πολίτης;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, βγαίνουν συνεχώς  περισσότεροι αστυνομικοί. Σε αυτό βοηθά και η αναδιοργάνωση, βοηθά και η απόσυρση από επισήμους, βοηθά και η όλη προσπάθεια που γίνεται να κατέβουν περισσότεροι αστυνομικοί στους δρόμους. Και ξέρετε τι βοηθάει παραπάνω; Βοηθά η προσέγγιση του απλού πολίτη με τον αστυνομικό που έπαψε να είναι το φόβητρο, να είναι ο μπαμπούλας, να είναι ο ανεπιθύμητος, να είναι ο κακός. Αυτή η προσέγγιση έχει δώσει και τις πληροφορίες αυτές που οδηγούν στην αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος, όπως έγινε στην χθεσινή περίπτωση.

Δημοσιογράφος: Εσείς λέτε ότι αποσύρονται αστυνομικοί από την φύλαξη επισήμων αλλά πάρα πολλοί επώνυμοι οι οποίοι είχαν φύλαξη και τώρα δεν έχουν, αποσύρθηκε, καταγγέλλουν ότι έχουν δεχθεί και δέχονται επιθέσεις.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κοιτάξτε έχω ακούσει διαφόρων ειδών παραμύθια ότι τον έβρισαν τον άλλο, τον απείλησαν. Δεν ξέρω τι  έκαναν, όποιος απειλείται, όποιος έχει πρόβλημα απευθύνεται στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και καταγγέλλει το περιστατικό. Αλλά προκειμένου να διατηρήσουν κάποιοι τους αστυνομικούς τους, ναι, λένε διαφόρων ειδών παραμύθια. Έχω χορτάσει και έχουν χορτάσει εδώ να ακούν τέτοιες ιστορίες. Εάν υπάρχει όμως πραγματικό περιστατικό απειλής τότε το αντιμετωπίζουμε. Αλλά ξέρετε προστασία δεν θέλουν μόνο οι επίσημοι, προστασία θέλει και ο απλός πολίτης που κυκλοφορεί κάθε μέρα στο πεζοδρόμιο.     

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ δεν είδαμε δεν βλέπουμε τις τελευταίες τετάρτες αστυνομική δύναμη στα ειρηνοδικεία, στους πλειστηριασμούς.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δεν βλέπετε. Βλέπετε όπου χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουν τα ΜΑΤ και να φυλάν τα ειρηνοδικεία. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να είναι περικυκλωμένα τα ειρηνοδικεία από αστυνομικές δυνάμεις. Και μία χαρά λειτουργεί και η δικαιοσύνη και η αστυνομία χωρίς επιδείξεις άχρηστες, επιδείξεις ισχύος. 

Δημοσιογράφος: Το μέγαρο Μαξίμου θα παραμείνει αστακός όπως είναι μέχρι σήμερα; Οι διαδηλωτές, για παράδειγμα στην επόμενη διαδήλωσή τους οι συνταξιούχοι, εάν θελήσουν να κατέβουν στο μέγαρο Μαξίμου θα μπορέσουν;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έχει μειωθεί η δύναμη που φυλά κάποιους συγκεκριμένους χώρους, αλλά υπάρχουν και κόκκινες γραμμές. Δεν μπορεί να μπαινοβγαίνουν κάποιοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται είτε μέσα στη Βουλή, είτε μέσα στο μέγαρο Μαξίμου. Πρέπει κάποιοι χώροι να φυλάσσονται, νομίζω αυτό έχει γίνει αντιληπτό απ’ όλες τις πλευρές. Στην τελευταία διαδήλωση, τη μεγάλη του ΠΑΜΕ, στη Βουλή δεν υπήρχαν σχεδόν ΜΑΤ, στην περιοχή καθόλου. Όχι σχεδόν, δεν υπήρχαν καθόλου και δεν έγινε το παραμικρό. Σ’ αυτή την κατεύθυνση εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε. Να υπάρχουν οι διαμαρτυρίες οι δημοκρατικές. Εμείς πιστεύουμε στην εκδήλωση των μαζικών κινημάτων. Πρέπει τα μαζικά κινήματα να υπάρχουν ακόμα και όταν διαμαρτύρονται απέναντι στην κυβέρνηση. Ίσα – ίσα, είμαστε υπέρ των μαζικών κινημάτων και όχι υπέρ των ατομικών εκδηλώσεων οι οποίες δείχνουν μια άλλη αντίληψη, μακριά από την αντίληψη της αριστεράς. Να υπάρχουν τα μαζικά κινήματα, να γίνονται σεβαστά κάποια όρια και νομίζω έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε με καλύτερο τρόπο.

Δημοσιογράφος: Εγώ το καταλαβαίνω: Ναι στις διαδηλώσεις και τις  συντεταγμένες των κομμάτων και της αριστεράς, έχει και τους συνταξιούχους σήμερα;

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι και των συνταξιούχων, συμφωνώ κύριε Λάμπρου.

Δημοσιογράφος: Και όχι των μπαχαλάκιδων

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσιογράφος: Αλλά δύσκολο τριήμερο, καλημέρα.

Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:  Δύσκολο αλλά προχωράμε. Γεια σας, ευχαριστώ πολύ.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages