Συνελήφθησαν για ναρκωτικά επτά (7) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν για ναρκωτικά επτά (7) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας Ευβοίας

Συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας

Συνελήφθησαν, χθες (17-11-2016) σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, επτά (7) συνολικά άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 63χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους (11,7) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, ένας 32χρονος ημεδαπός και μία 25χρονη ημεδαπή, στη κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το βράδυ, ένας 50χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 21 και 20 ετών, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages