Ένα έξυπνο ρολόι τοίχου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ένα έξυπνο ρολόι τοίχου

Παίρνοντας κάτι από τη δόξα των smarwatches, το Glance Clock είναι ένα ρολόι τοίχου που δείχνει τα ραντεβού σου, μετεωρολογική πρόβλεψη, εορτολόγιο και πολλά άλλα
Σε αντίθεση με τα ρολόγια καρπού, που εξελίχθηκαν σε smartwatches, τα ρολόγια τοίχου δεν γνώρισαν ανάλογη μετάβαση. Έτσι, στην κουζίνα σου παραμένει κρεμασμένο ένα ρολόι που έχει δείκτες ώρας, λεπτών, άντε και δευτερολέπτων και τίποτα άλλο. Τελικά, η τεχνολογία ήλθε για να συναντήσει και αυτή τη συσκευή...

Έτσι, δημιουργήθηκε το Glance Clock. Πρόκειται για «ένα έξυπνο ρολόι που σου δείχνει αυτόματα τις κατάλληλες πληροφορίες, την κατάλληλη στιγμή», όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του. Συγχρονίζοντας το ρολόι με το κινητό σου, φορητές συσκευές (πχ. wristband) ή με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές, το Glance Clock απεικονίζει απαραίτητες ειδοποιήσεις, όπως ραντεβού, συνθήκες κίνησης, πρόβλεψη καιρού, αθλητικές επιδόσεις, εορτολόγιο, σημαντικές ειδήσεις και άλλα.
Ο συγχρονισμός γίνεται πολύ απλά, χάρη στο Glance Clock App που είναι διαθέσιμο για πλατφόρμες iOS και Android. Εσύ απλά χρησιμοποιείς την εφαρμογή για να συνδέσεις το ρολόι με τη συσκευή σου και στη συνέχεια επιλέγεις τι είδους ειδοποιήσεις θέλεις να λαμβάνεις. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι, απεικονίζονται στην οθόνη του ρολογιού που περιλαμβάνει έγχρωμο LED φωτισμό.

Για να μην ξεχνιέσαι, το ρολόι μπορεί επίσης να σε ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις ή SMS, ακόμα και για το πότε φτάνει το Uber όχημά σου. Επίσης, μπορείς να αντιστοιχίσεις κάθε επαφή με συγκεκριμένο χρώμα, για να αναγνωρίζεις άμεσα ποιος σε παίρνει τηλέφωνο. Ακόμη, το ρολόι μπορεί να δείχνει το όνομα του καλλιτέχνη και τον τίτλο του τραγουδιού που ακούς ανά πάσα στιγμή στη φορητή συσκευή σου (λειτουργεί προς το παρόν με  τις υπηρεσίες Spotify και Apple Music).

Η καμπάνια του Glance Clock App τρέχει ήδη στο Indiegogo και είναι καυτή. Δεκατέσσερις ημέρες πριν από την ολοκλήρωσή της, έχει καταφέρει να προσελκύσει περίπου 2.800 υποστηρικτές και να συγκεντρώσει περισσότερα από 350 χιλιάδες δολάρια (318 χιλιάδες ευρώ), καλύπτοντας κατά περισσότερο από 700% τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης των 50 χιλιάδων δολαρίων (45 χιλιάδες ευρώ).

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages