Γιορτή Μανιταριού και Διεθνούς Κουζίνας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γιορτή Μανιταριού και Διεθνούς Κουζίνας

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργανώνει ο Σύλλογος "Ο Καλός Σαμαρείτης", με την συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ., η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ, στο Daluz, Αλυκές Δροσιάς.
Μια γιορτή Μανιταριού και διεθνούς κουζίνας, θα μας ταξιδέψει γευστικά σε Ανατολή, Μεσόγειο και μέρη τροπικά, μέσα από το μενού που επιμελείται ο βραβευμένος Χαλκιδέος σεφ, Θανάσης Ρούσσος.
Το μενού περιλαμβάνει μπύρα, κρασί, τσίπουρο και άλλες εκπλήξεις.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά και θα μας διασκεδάσουν οι ξέφρενοι Assoi tou Salvador και η Ορχήστρα Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ, με μαέστρο τον Πέτρο Πρόκο.

Σε μια εποχή που οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και η παγκοσμιοποίηση μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε πρώτες ύλες και τεχνογνωσία οποιασδήποτε κουζίνας, τίποτα δεν μας εμποδίζει να απολαύσουμε έθνικ φαγητά και να τα κάνουμε αγαπημένα μας.
Χρησιμοποιώντας και μεταμορφώνοντας γνώριμες πρώτες ύλες σε μία αλά Σπετσιώτα, σ’ ένα τίκα μασάλα και από κει σε ένα σούσι, μπορούμε να τριγυρίσουμε στον κόσμο.
Με οδηγό την γεύση θα κάνουμε ένα οδοιπορικό από την δροσιά των ελληνικών νησιών στην μυστικιστική Ασία και από εκεί στα εξωτικά νησιά του Ειρηνικού.



************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages