Κυπελλούχος ΤΕΣΣΑΣ 2016 η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος "Παλαμήδης ο Ευβοεύς" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κυπελλούχος ΤΕΣΣΑΣ 2016 η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος "Παλαμήδης ο Ευβοεύς"

Η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος "Παλαμήδης ο Ευβοεύς" επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ανωτερότητα της και την κυριαρχία της στο ΣΚΑΚΙ της Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κερδίζοντας και το 2016 το διασυλλογικό κύπελλο ΤΕΣΣΑΣ με σκορ 2,5 - 1,5.
Η σκακιστική αξία των αθλητών της ομάδας του Παλαμήδη, η συλλογικότητα, η συγκέντρωση και η  πίστη στην επιτυχία εξασφάλισαν τον τίτλο του Κυπέλλου της Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.
Στον τελικό κυπέλου της ΤΕΣΣΑΣ που έγινε στην Λιβαδειά, στο Σκακιστικό σύλλογο του Σ.Ο. Λιβαδειάς το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, μετά από 7 ώρες αγώνων και τρεις παρτίδες:
1.    Κανονική με ηλεκτρονικά χρονόμετρα και χρόνο σκέψης, για κάθε αντίπαλο, 90 λεπτά για τις πρώτες 40 κινήσεις και ακόμη 30 λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση της παρτίδας.
2.    Παρτίδας γρήγορου σκακιού-ράπιντ με αντίστροφα χρώματα και με χρόνο σκέψης 10 λεπτά για κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα, με επαύξηση 10΄΄ ανά κίνηση (από την 1η κίνηση). 
3.    Παρτίδα με κανονισμούς μπλιτς με χρόνο σκέψης 5 λεπτά για κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα, με επαύξηση 3΄΄ ανά κίνηση (από την 1η κίνηση).
Οι  κυπελλούχοι  που αποτελούν το καμάρι της Ακαδημίας και της πόλης μας, της Χαλκίδας, είναι οι: Αλέξανδρος Ρηγόπουλος -Τσίγκος, Ευάγγελος Κακκανάς, Κώστας Μακρυνιώτης και Σεραφείμ Τσουνής.
Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages