Στον τελικό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ο Ν.Ο. Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στον τελικό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ο Ν.Ο. Χαλκίδος

«Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»
Την περασμένη εβδομάδα (26-28 Φεβρουαρίου), η ανδρική ομάδα water-polo του Ν.Ο. Χαλκίδος συμμετείχε σε δυνατό τουρνουά μεταξύ ομάδων της Α2 κατηγορίας, που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με οικοδεσπότη και διοργανωτή τη φιλόξενη ομάδα του Πανιωνίου ΓΣΣ. Για άλλη μία φορά ο Ν.Ο.Χ., υπό τις οδηγίες του προπονητή Αλέκου Βάσσου, είχε θετική παρουσία, καταφέρνοντας να αγωνιστεί στον τελικό(!) του τουρνουά, με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι μία εκ των «φαβορί» για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας τελικά τη δεύτερη θέση, μεταξύ των οκτώ ομάδων που συμμετείχαν.

 Ο Ν.Ο.Χ., αν και αγωνίστηκε στον τελικό με σημαντικές απουσίες βασικών παικτών (Μπουρνάζος, Αληχανίδης, Πουλής Δ.), λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τραυματισμών, αποκόμισε όμως πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, που θα γίνει στις 20/3/2016, όπου ο Ν.Ο.Χ. θα κληθεί να αντιμετωπίσει - ως τυπικά γηπεδούχος - την ομάδα της Λάρισας, στο Κολυμβητήριο της Λάρισας, καθώς το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκίδας παραμένει κλειστό, λόγω εργασιών συντήρησης και ανακαίνισης. Ο προπονητής Αλέκος Βάσσος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές με δυνατές ομάδες, που πρόκειται να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία, και οι παίκτες μας απέκτησαν νέες σημαντικές εμπειρίες, ώστε να διορθώσουν τα όποια λάθη τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα.
Για τη ιστορία, στο τουρνουά υπήρχαν 2 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων: Α΄ΟΜΙΛΟΣ: Πανιώνιος, Ν.Ο. Πατρών , Περιστέρι και Νηρέας Γέρακα. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Σμύρνης, Ρέθυμνο, Ηλυσιακός και Χαλκίδα, ενώ η τελική κατάταξη και τα αποτελέσματα των αγώνων του Ν.Ο.Χ. είχαν ως εξής:


ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
2. Ν. Ο. ΧΑΛΚΙΔOΣ
3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
4. Ν. Ο. ΠΑΤΡΩΝ
5. Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
6. Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
7. Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ
8. Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ν.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ – Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔOΣ              4-6 (0-2, 1-3, 3-0, 0-1)
Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔOΣ– ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.              9-8 (3-1, 1-3, 2-3, 3-1)
Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔOΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ    6-10 (2-1, 1-5, 0-1, 3-2)
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔOΣ                 7-8 (2-2, 1-3, 2-2, 2-1)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ –  Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔOΣ  7-3  (1-1, 4-1, 1-0, 1-1)
Είναι φανερό ότι η σκληρή δουλειά, που γίνεται στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ., αποδίδει συνεχώς καρπούς και φέρνει επιτυχίες, κάνοντας όλους μας να αισιοδοξούμε για μια λαμπρή φετινή πορεία. Ευχόμαστε στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ. καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και καλή συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις!   Το όνειρο της Α1 είναι κοντά!

                                                                    Η εφορία υδατοσφαίρισης

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages