Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων

Τον σημαντικό ρόλο που κατέχουν οι εργαζόμενοι στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου Χαλκιδέων, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, μιλώντας στην εορταστική εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεργασία και ζήτησε όλοι μαζί να ενισχύσουν τις προσπάθειες για το καλό των δημοτών, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχεται ο τόπος. Επίσης, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή για την επιμόρφωση του προσωπικού και στόχο των περαιτέρω αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις επισκέψεις που έγιναν που έγιναν σε Ισπανία και Γερμανία, προκειμένου εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων να επιμορφωθούν σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και λυματολάσπης.
Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ζήτησε από τους εργαζόμενους να θεωρούν τον ίδιο σύμμαχο και συνοδοιπόρο στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και τους κάλεσε να στηρίξουν δυνατά τις διεθνείς και άλλες διοργανώσεις το προσεχές καλοκαίρι, όπου ο Δήμος Χαλκιδέων θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, Πανελλήνιο Συνέδριο Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων κλπ).

   Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages