Πόσο σεξ κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πόσο σεξ κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Νέα επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πολύ σεξ δεν κάνει κατ' ανάγκη τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους…

Όπως υποστηρίζει η έρευνα, τα ζευγάρια που κάνουν σεξ μια φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο, φαίνεται πως είναι τα πιο ευτυχισμένα. Προηγούμενες μελέτες έτειναν στη διαπίστωση ότι περισσότερο σεξ ίσον περισσότερη ευτυχία.

Οι ερευνητές που έκαναν τη σχετική δημοσίευση, ανέλυσαν στοιχεία για πάνω από 40.000 άτομα, που συλλέχθηκαν σε διάστημα άνω των τεσσάρων δεκαετιών.

«Μολονότι το συχνότερο σεξ έχει συσχετιστεί με την μεγαλύτερη ευτυχία, αυτό δεν ισχύει, όταν το σεξ γίνεται συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα», σύμφωνα με την ειδικό.

«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι είναι σημαντικό να διατηρεί κανείς μια βαθιά σχέση με τον/τη σύντροφό του, αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνει σεξ κάθε μέρα, από τη στιγμή που έχει αυτή τη σχέση», προσέθεσε.

Οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι η μελέτη τους συμπεριέλαβε μόνο παντρεμένους ή ετεροφυλόφιλα ζευγάρια με ρομαντική-ερωτική σχέση και το συμπέρασμα για τη σχέση ανάμεσα στη συχνότητα του σεξ και στην ευτυχία δεν ισχύει κατ' ανάγκη για τους εργένηδες και άλλα είδη ζευγαριών.

Πηγή: faysbook.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages