Η Υπόθεση της Τράπεζας Εύβοιας στα χέρια του Υπουργού Δικαιοσύνης. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Υπόθεση της Τράπεζας Εύβοιας στα χέρια του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο Βουλευτής του Σύριζα κ. Γιώργος Ακριώτης, συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Δημήτριο Παπαγγελόπουλο και του παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα που αφορά την ευρισκόμενη σε καθεστώς εκκαθάρισης Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας.
Ο κ. Ακριώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί για πρώτη φορά το Υπουργείο ενημερώνεται λεπτομερώς και επισήμως για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τράπεζα Εύβοιας, με σκοπό τη διαλεύκανση όλων των υποθέσεων για τις οποίες έχουν διατυπωθεί καταγγελίες και υπάρχουν υπόνοιες μη σύννομης δραστηριότητας ή διαφθοράς.
Ο κ. Ακριώτης υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για τη διευκόλυνση των μικροδανειοληπτών της Τράπεζας καθώς επίσης και για να προστατευθούν τα συμφέροντα των μικρομεριδιούχων που, ενδεχομένως, έχουν υποστεί ζημία, ως αποτέλεσμα κακοδιοίκησης ή κακοδιαχείρισης.
Συνεπής στις προγραμματικές διακηρύξεις για κοινωνική δικαιοσύνη, η κυβέρνηση της Αριστεράς κάνει πράξη την ανυποχώρητη επιδίωξη της διαφάνειας τόσο σε αυτήν όσο και σε ανάλογες υποθέσεις.
Ο Υπουργός, από την πλευρά του, δεσμεύθηκε ότι θα απευθυνθεί άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προωθώντας το υπόμνημα και ζητώντας την περαιτέρω και σε βάθος διερεύνηση, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η νομιμότητα και η διαφάνεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages