Με παλμό και μαζικότητα το συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με παλμό και μαζικότητα το συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα

 ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ‏ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
το οποιο επιβεβαιωνει την καθολικη αντιθεση της αγροτιας και των κτηνοτροφων στα σφαγιαστικα μετρα που προωθει η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ξεχνόντας  τίς  αντιμνημονιακές  πολιτικές  ακόμη  και  τα  παραλληλα  προγράμματα που  έταζε. .
Η μικρομεσαια αγροτια και οι κτηνοτροφοι δεν μπορουν να αντεξουν να παραγουν σε καθεστως φορολογικης εξοντωσης ,πανακριβου ρευματος και πετρελαιου και υπερογκων ασφαλιστικων εισφορων.
Ζητουν να αποσυρθουν αμεσα ολα τα μετρα του τριτου μνημονιου και να ξεκινήσει μια αντιμνημονιακη προοδευτικη πολιτικη ,η οποια να ειναι προϋπόθεση για την ανασυκροτηση της πρωτογενους παραγωγης της χωρας μας.
Για αυτο το λογο ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ χαιρετιζει τους αγροτες και τους κτηνοτροφους που συμμετειχαν στο συλλαλητηριο των Αθηνων απο την ΕΥΒΟΙΑ και τους καλει  να ειναι σε αγωνιστικη ετοιμοτητα ωστε να μπορεσουμε να ανατρεψουμε τα μετρα και να δωσουμε μια  αντικαπιταλιστικη και αντιμονοπωλιακη πορεια στη χωρα μας  που  θα  κρατάει τους  νέους  στο  χωράφι  δίνοντας  τους αξιοπρεπή  προοπτική.

Αγροτικό τμήμα Εύβοιας της Λαϊκής Ενότητας

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages