Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η ΝΔ διαλύεται με πρωτοφανείς διαδικασίες"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ανεβλήθη (παρότι είχε ξεκινήσει) η ψηφοφορία για τον νέο αρχηγό! Ολοι εναντίον Παπαμιμίκου! Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης κατά Μεϊμαράκη".

ΕΘΝΟΣ: "Βέρτιγκο στη ΝΔ μετά το φιάσκο"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "βαρύ κλίμα επικρατεί στη ΝΔ μετά το φιάσκο στις διαδικασίες εκλογής προέδρου και την αναβολή των εκλογών. Το βέρτιγκο επιτείνεται από τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των 4 υποψηφίων αλλά και την εσωκομματική ένταση".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ""Ντροπή, οργή, σύννεφα διάσπασης"

Η εφημερίδα γράφει ότι "η Νέα Δημοκρατία κλυδωνίζεται μετά το "Βατερλώ" των εσοκομματικών εκλογών. Τεράστιες ευθύνες Παπαμιμίκου και των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής που δεν διασφάλισαν τη διαδικασία".

ΕΣΤΙΑ: "Υπό καθεστώς διαλύσεως η ΝΔ"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ούτε οι πλέον απαισιόδοξοι για τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσαν να υπολογίσουν το "Βατερλώ" της χθεσινής εσωκομματικής διαδικασίας για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος. Εν αρχή η διαδικασία δεν ξεκίνησε καν".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΝΔ, ένα απέραντο φρενοκομείο"

Η εφημερίδα γράφει ότι "γενικευμένος εμφύλιος μετά την αναβολή της ψηφοφορίας λόγω τεχνικού προβλήματος στο on-line σύστημα καταγραφής των ψηφοφόρων. Κυρ. Μητσοτάκης και Απ. Τζιτζικώστας ζήτησαν την παραίτηση Μεϊμαράκη και νέο μεταβατικό πρόεδρο. Στον Α. Παπαμιμίκο επέρριψε την ευθύνη ο πρόεδρος της Ν.Δ.".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ποτέ την Κυριακή... για δύο"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "διπλή εμπλοκή παρουσιάστηκε στο πολιτικό σκηνικό: στη Νέα Δημοκρατία έφτασαν σε ανοικτό εμφύλιο μετά το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της, τη στιγμή που τα κόμματα της αντιπολίτευσης επέστρεφαν την πρόσκληση Τσίπρα για την έναρξη εθνικού διαλόγου με σκοπό την αναζήτηση συναινέσεων χωρίς την παραμικρή αλλαγή στην κυβερνητική πλειοψηφία".

Kontranews: "Χάος στη ΝΔ, γελάει όλη η χώρα με το φιάσκο"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας, κέρδισε μια κρίσιμη αναμέτρηση, χωρίς να χρειαστεί να κατέβει στο γήπεδο! Η ΝΔ κατάφερε από μόνη της να γελοιοποιηθεί, να εξευτελιστεί και να διασυρθεί βαδίζοντας ολοταχώς σε πολυδιάσπαση και πολιτικό αφανισμό".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τρεις καυτοί φάκελοι"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με τρεις "καυτούς" φακέλους ανοίγει από αύριο ο νέος κύκλος διαβουλεύσεων με τους δανειστές, καθώς επί τάπητος τίθενται οι ανατροπές σε ασφαλιστικό και φορολογία, αλλά και το νέο μισθολόγιο που θα ισχύσει στον δημόσιο τομέα".


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages