Σχολή Κριτών Χρονομετρών Κολύμβησης στο Καρπενήσι. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σχολή Κριτών Χρονομετρών Κολύμβησης στο Καρπενήσι.

Ο κ. Λευτέρης Χατζηστάμος μαζί με τμήμα μαθητών της Σχολής
Μετά από αίτημα του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος οργάνωσε σχολή κριτών -χρονομετρών κολύμβησης στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου.

Περισσότεροι από 40 φίλοι/ες του αθλήματων παρακολούθησαν τα μαθήματα και αξιολογήθηκαν στους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα της κολύμβησης ώστε να  είναι δίκαιοι κριτές.

Τα μαθήματα της σχολής παρέδωσε ο Περιφερειακός προπονητής κ. Λευτέρης Χατζηστάμου, Καθηγητής, ενεργός προπονητής σε μεγάλους συλλόγων με πολλές επιτυχίες και ένα από τους αρχαιότερους κριτές αφού το δελτίο αφού είναι αξιολογημένος απο το 1978.

Παρών καθ΄όλη την διάρκεια των μαθημάτων της σχολής ήταν και ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης &υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας κ. Ευαγ. Μούτουπας.

Αρκετοί από τους μαθητές/τριες έκαναν και την πρώτη πρακτική εξάσκηση αφού το Σάββατο 5/ και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου έγινε στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου το πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας.

Ο κ. Λευτέρης Χατζηστάμος μαζί με τον πρόεδρο της περιφερειακής κ. Μούτουπα Ευάγ και τον κ. Τάκη Κόγια Λάτρη του αθλητισμού και αθλητικός παράγοντας επί σειρά ετών με τεράστια προσφορά. 
 Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ



************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages