Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών/τριών του τμήματος Κανόε- Καγιάκ Ήρεμων Νερών του N.O.X - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών/τριών του τμήματος Κανόε- Καγιάκ Ήρεμων Νερών του N.O.X

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2015
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών/τριών του τμήματος Κανόε- Καγιάκ Ήρεμων Νερών του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς.

Συμμετέχοντας με 12 αθλητές/τριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης που διεξήχθη στο Μεσολόγγι στις 8 και 9 Αυγούστου, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση  κατακτώντας 8 μετάλλια, εκ των οποίων 5 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι 11 από τους 12 αθλητές/τριες  κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες τους, δείχνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται στο τμήμα, αλλά και το μέλλον που υπάρχει ώστε να συνεχιστούν οι επιτυχίες που παραδοσιακά χαρίζει το τμήμα και στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Αναλυτικά:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Κ4 1000μ Παμπαίδων:
Ευσταθίου Γεώργιος - Μπούντρος Αθανάσιος - Καμινάρης Γεράσιμος - Μπαρσάκης Χριστόφορος
Κ2 500μ Παγκορασίδων:
Τσουκανέλη Βασιλιάννα - Καμινάρη Ελευθερία
Κ1 1000μ Παίδων Αρχαρίων:
Μπενέτος Κωνσταντίνος
Κ4 500μ Κορασίδων Αρχαρίων:
Καραγεώργου Δέσποινα - Δεμερτζή Δήμητρα - Μυωτέρη Ελένη - Καρρά Μαρία- Φωτεινή
Κ2 500μ Κορασίδων Αρχαρίων:
Δεμερτζή Δήμητρα - Μυωτέρη Ελένη
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Κ2 1000μ Παμπαίδων:
Ευσταθίου Γεώργιος - Μπούντρος Αθανάσιος
Κ1 200μ Παίδων Αρχαρίων:
Μπενέτος Κωνσταντίνος
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Κ1 500μ Παγκορασίδων:
Καμινάρη Ελευθερία
Συμμετείχε επίσης και η μικρή της παρέας, Καραγεώργου Μαρκέλλα, η οποία  μετά από μία πολύ καλή κούρσα στο κ1 200μ Προαγωνιστική Κοριτσιών κατέλαβε την 5η θέση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς οι οποίοι βοήθησαν με τη μεταφορά των αθλητών και την εν γένει παρουσία τους, την εφορία του τμήματος που βοήθησε, πρωτίστως για τη μεταφορά των σκαφών, αλλά και να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας προς τους μικρούς αθλητές/τριες του τμήματος Κανόε- Καγιάκ Ήρεμων Νερών.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε ότι το τμήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Από τις αρχές Σεπτέμβριου θα ξαναλειτουργήσουν τα τμήματα εκμάθησης, και για παιδιά που θα ήθελαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά. Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος στο Κόκκινο Σπίτι (προπονητής κ. Κιαπέκος Θεόδωρος) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: noxkayak@gmail.gr .
                                                                      Η εφορία Κανόε-Καγιάκ








************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages