ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 5 - 3 (πέναλτι) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 5 - 3 (πέναλτι)

Στο γήπεδο Γυμνού έγινε χθες το βράδυ ο μεγάλος τελικός πρωταθλημάτων υποδομής (Παίδων) μεταξύ της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Το σύνθημα των φίλων και οπαδών της ΑΕ Ληλαντίου δονούσε για πολύ ώρα το γήπεδο " ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΑ Η ΚΟΥΠΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑΑΑΑΑ ΠΑΝΙΚΟΟΟΣ ΠΑΝΙΚΟΟΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΕ ΠΑΝΙΚΟΟΟ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΟΟΣ ΓΙΑ ΤΟΟΟΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟΟΟ", αφού η ομάδα τους  για μία ακόμη φορά έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, να κατακτά τίτλους.
Η ομάδα της ΑΕ Ληλαντίου από το πρώτο λεπτό μπήκε στον αγώνα δυνατά έκανε πολλές ευκαιρίες και έχασε γκολ που δύσκολα χάνονται σε τελικούς.
Η αστοχία αυτή έδωσε χώρο και ελπίδες στην ομάδα της Ερέτριας που κέρδισε χώρο και σε μερικές περιπτώσεις απείλησε την εστία της αντιπάλου ομάδας.
 Ο τελικός έληξε ισόπαλος 0 - 0 και ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι όπου νικητής αναδέχτηκε η ομάδα της ΑΕ Ληλαντίου.
Πάντως κοινή διαπίστωση είναι η πολύ καλή δουλεία που γίνεται στις υποδομές από της ομάδες της Εύβοιας και οι τυχεροί που βρίσκονται να παρκολουθο΄τν αγώνες υποδομών αποζημιώνονται με τον καλύτερο τρόπο βλέποντας ωραίο ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια στην πρόεδρο και τα άλλα μέκη του Δ.Σ τους αθλητές και προπονητές καθώς και στους γονείς που καθημερινά δίνουν τον δικός τους ξεχωριστό αγώνα για να είναι τα παιδιά τους κοντά στον αθλητισμό.
Συγχαρητήρια και στις δύο φιναλίστ καθώς και την Διοίκηση της ΕΠΣΕ Εύβοιας  για την οργάνωση και στήριξη των πρωταθλημάτων υποδομής  

Πολύ καλή η διαιτησία του  κ. Κασομούλη και των βοηθών του
Φωτογραφίες του αγώνα  ΕΔΩ  

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages