Πολωνία: Ανακαλύφθηκε δονητής του 18ου αιώνα! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πολωνία: Ανακαλύφθηκε δονητής του 18ου αιώνα!


Βρέθηκε μέσα σε τουαλέτα.

Οι αρχαιολόγοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό για τις διαστάσεις του δονητή ο οποίος έχει μήκος 20,7 εκατοστά και μεγάλη διάμετρο
Μια γεύση από τα ερωτικά βοηθήματα που χρησιμοποιούσαν οι πολίτες του 18ου αιώνα για τη... μέγιστη ηδονή δίνει η ανακάλυψη αρχαιολόγων στην Πολωνία καθώς βρήκαν ένα αντικείμενο σε σχήμα φαλλού 250 ετών με μεγάλες διαστάσεις.



Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το αντικείμενο βρέθηκε μέσα σε τουαλέτα σε αποχωρητήρια της περιοχής Podwaltu στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Μάλιστα, εικάζεται ότι έπεσε μέσα στην τουαλέτα εν ώρα χρήσης και χρονολογείται στα τέλη του 1700. σε αποχωρητήρια της περιοχής Podwaltu στο Γκντανσκ της Πολωνίας .

Οι αρχαιολόγοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό για τις διαστάσεις του δονητή ο οποίος έχει μήκος 20,7 εκατοστά και μεγάλη διάμετρο.

Η περιφερειακή διεύθυνση αρχαιοτήτων του Γκντανσκ έδωσε στη δημοσιότητα  φωτογραφικό υλικό της ανακάλυψης, ενώ εκπρόσωπος της διεύθυνσης αρχαιοτήτων δήλωσε για το εύρημα: «Είναι μεγάλο, παχύ, φτιαγμένο από δέρμα, γεμάτο με τρίχες και έχει μια ξύλινη άκρη. Διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση. Χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 18ου αιώνα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα είχε βρεθεί σε σπήλαιο της Γερμανίας ένα ερωτικό βοήθημα σε σχήμα φαλλού, 28 χιλιάδων ετών. Το μήκος του έφτανε τα 20 εκατοστά και η διάμετρός του τα 8 εκατοστά.

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages