Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Μήνυμα Δημάρχου Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή (15/3/2015)

        Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιος Ημέρας Καταναλωτή πραγματοποιείται σε μια από τις δυσκολότερες οικονομικά περιόδους για τη χώρα μας . Υπό το βάρος των καθημερινών εξόδων διαβίωσης και στο πλαίσιο ενός συστήματος που οι τιμές βασικών προϊόντων αυξάνονται διαρκώς, ο Έλληνας καταναλωτής καλείται να αντεπεξέλθει , χωρίς ουσιαστικά δικαιώματα αντίδρασης .
     Η  ελληνική οικογένεια ως ομάδα κατανάλωσης δικαιούται και ζητά προστασία και ασφάλεια για τα προϊόντα που καταναλώνει , πρόσβαση στην πληροφόρηση, εκπροσώπησή της στη δικαιοσύνη και κυρίως προστασία των οικονομικών της συμφερόντων .
       Ως Δημοτική Αρχή και με βάση τη σημαντική αύξηση συμπολιτών μας που διαβιούν σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θεωρώ αναγκαία τη λήψη μέτρων από την πλευρά της πολιτείας, στην κατεύθυνση διαχωρισμού της τιμής των βασικών καταναλωτικών αγαθών – απαραίτητων για την καθημερινή διαβίωση- καθώς και τη σύνταξη ενός  επικαιροποιημένου νομοθετικού πλαισίου, το οποίο θα αντιμετωπίζει το παράνομο και, κάποιες φορές, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, εμπόριο καταναλωτικών αγαθών .

  Χρήστος Παγώνης
Δήμαρχος Χαλκιδέων

 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages